Dla mnie pierwszego bo głodny jestem...
Takze opcja 3.. ale mam inna propozycje.. moglbym wcisnac te 110$ na jakis staking mtt ? moglbys cos zaproponowac ?
Albo po prostu ustalmy, że jak wystawisz kolejny stacking na mtt to rezerwuje już z urzędu 110$ a potem potwierdze w odpowiednim temacie
Napisane przez mikos89
Takze opcja 3.. ale mam inna propozycje.. moglbym wcisnac te 110$ na jakis staking mtt ? moglbys cos zaproponowac ?
niestety nie, bo bede zaczynal longterma
Napisane przez Kuubek
Napisane przez mikos89
Takze opcja 3.. ale mam inna propozycje.. moglbym wcisnac te 110$ na jakis staking mtt ? moglbys cos zaproponowac ?niestety nie, bo bede zaczynal longterma
szkoda więc jeśli nie ma propozycji to proszę zwrocik
Opcja 3 - szkoda, żebyś się męczył i grał na siłę. Nie ma motywacji, nie będzie wyników.
razem do odesłania 1870$
morituri 5% = 110$ odesłane
mikos89 5%(f*****89) = 110$ odesłane
mistrzwsadow 2,5% = 55$ odesłane
Wojaq 2.5% = 55$ odesłane
Mocnym - 10% =220$ odesłane
majkjel(k***09) -5% = 110$ odesłane
Nevrex 10% =220$
Grekzorba - 42.5% =935$
LarryWroclaw - 2,5% = 55$
prosze wszystkich o podanie nickow z PS gdyż miałem po drodze tyle stakingów że nie znajdę, odeślę jak tylko uporam się z limitem, cierpliwości
Napisane przez Wojaq
U mnie chyba wiesz![]()
Niedzielne mtt grasz z longterma?
Tak, dzisiejsze też. Ew. wystawie stake na te turnieje których nie moge grać z longterma
Aaaa... To tylko stakujący... Tak wszyscy nicki wpisują i kasę dostają to myślałem, że jakaś promocja jest
Napisane przez evLeisure
Aaaa... To tylko stakujący... Tak wszyscy nicki wpisują i kasę dostają to myślałem, że jakaś promocja jest![]()
sorry za offtop, ale jebłem
Napisane przez owiec0001
Napisane przez evLeisure
Aaaa... To tylko stakujący... Tak wszyscy nicki wpisują i kasę dostają to myślałem, że jakaś promocja jest![]()
sorry za offtop, ale jebłem
![]()
haha, tez mam beke