Mam takie pytanie: czy to normalne, żeby status sam zmieniał się na niższy? Kiedyś miałem Srebro a teraz widzę Brąz przy zalogowaniu.. Czy wpływ na to może mieć fakt, że nie gram tak dużo w cashówki a więcej w turkach?
Napisane przez MiroKey
Mam takie pytanie: czy to normalne, żeby status sam zmieniał się na niższy? Kiedyś miałem Srebro a teraz widzę Brąz przy zalogowaniu.. Czy wpływ na to może mieć fakt, że nie gram tak dużo w cashówki a więcej w turkach?
Ja kiedys mialem diament, patrze tydzien pozniej a tu zloto
Chyba jakis bug strony to jest ♠_p:
Napisane przez MiroKey
Rozumiem, że to pytanie retoryczne. Oczywiste jest, że to jest nienormalne, Zwykle trzeba się przez pół godziny modlić i pisać setki ticketów do PokerStrategy i może łaskawie Ci obniżą status.
Jeśli jednak pytasz się na poważnie to odpowiadam, że jest to całkowicie normalne, po prostu masz już za mało punktów by mieć srebro. Polecam sprawdzić ile ich uzbierałeś w zakładce HOME. MTT nie sprzyjają nabijaniu punktów.
Punkty StrategyPoints, które udało ci się ugrać w ostatnich 4 tygodniach, warunkują status jaki masz w bieżącym miesiącu.
Bierzemy pod uwagę wszystkie twoje StrategyPoints za ostatnie 42 dni
Wyszukujemy okres 28 następujących po sobie dni, w ciągu których ugrałeś najwięcej StrategyPoints
Całkowita ilość punktów za ten okres określa twój status
więc pewnie nie wyrobiłeś już punktów na srebro
Witaj MiroKey.
Jedynie status brązowy oraz Black Member są statusami, których nie można stracić. Pozostałe statusy przyznawane są czasowo w zależności od liczby ugranych punktów z ostatnich 42 dni.
Pozdrawiam.
Dzięki Thorek za info
Nie żeby była to dla mnie sprawa na wagę życia i śmierci ale warto wiedzieć.
Pozdrawiam.