Przejdź do forum
Zmiana Nick'u Poker...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiana Nick'u PokerStars

17 Posty
14 Użytkownicy
34 Reakcje
3,536 Wyświetlenia
BabyTazz2018
Poker Player

Cześć wszystkim!

Można zmienić nick na PokerStars?
Gdzieś czytałem, że jeśli jest "nieodpowiedni to można pisać do supportu, tylko, żeby po angielsku pisać, bo szybciej rozpatrują. U mnie z angielskim słabo, mógłby mi ktoś po angielsku taką prośbę/zapytanie napisać?
Jak to wygląda gdy zmieniają, graczą zostają notatki na mój temat i wszystko jest tak jak było, z wyjątkiem mojego nowego nick'u,
czy to tak jakby usunęli moje konto i zrobili nowe?

Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
Kindek90
Elite Grinder

Hello,

My nickname on Pokerstars.eu is really improper. I think better will be change this nickname on other. Is it possible?

I will be very glad for that.

Kind Regards,

(Imię nazwisko + obecny nick)

Odpowiedz
Cytat
zordek666
Oldschool Grinder

Nie można.

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar
Poker Player

Potwierdzam nie można. Próbowałam. Poprosiłam tylko o wstawienie spacji między Talisha a Star i nie dało się.

Odpowiedz
Cytat
kovadelko
Oldschool Grinder

Teoretycznie nie można ale w praktyce się da, sam zmieniłem nick. Trzeba to umotywować np. zbyt dużym podobieństwem nicka do nazwiska lub imienia albo sprzedać jakąś dobrą historyjkę.

Odpowiedz
Cytat
wrongbelief
Elite Grinder

.

Napisz, że uzależniłeś się od tego syropu i rozpocząłeś terapie, nick przypomina Ci o nałogu i jeśli nie zmienią, to będziesz zmuszony do zakończenia grania na ich roomie

Odpowiedz
Cytat
Stellified
PokerStrategist

Napisane przez Kindek90
Hello,

My nickname on Pokerstars.eu is really improper. I think better will be change this nickname on other. Is it possible?

Kind Regards,

Chcialem zablysnac, ale nie umiem

Odpowiedz
Cytat
BabyTazz2018 Autor wątku
BabyTazz2018
Poker Player

Dziękuje wszystkim za pomoc, jak support odpowie, to dam znać co napisali.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80
PokerStrategist

Tylko możliwa zmiana jak nick jest obraźliwy lub godzi w dobre obyczaje! :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
pabluss
Legacy Member

Napisane przez kovadelko
Teoretycznie nie można ale w praktyce się da, sam zmieniłem nick. Trzeba to umotywować np. zbyt dużym podobieństwem nicka do nazwiska lub imienia albo sprzedać jakąś dobrą historyjkę.

Potwierdzam. Miałem dużo "nazwy własnej" w swoim nicku i pozwolili mi zmienic. Ale w drodze wyjatku i nigdy wiecej...

Odpowiedz
Cytat
BabyTazz2018 Autor wątku
BabyTazz2018
Poker Player

"Thank you for your email.

Unfortunately, we cannot approve a change to your Stars ID.

We believe that an important part of poker is knowing an opponent. This is because the more you play against someone, the better you know their style of play, and thus how to react to it. If someone changes their Stars ID, the other players will think it is someone new, but that person still knows them, thus gaining an experience advantage at the tables.

While we can appreciate your strong desire to change your Stars ID, this policy protects everyone, including you. It would not be fair if one of your opponents, who knows your play very well, changed their Stars ID, and hide behind a new identity, using their experience of your play to beat you.

We hope you understand the reasoning behind our policy decision.

If you have more questions, we are here to answer them."

Dobrze uzasadniłem prośbę o zmianę, nawet bardzo dobrze, także mam wrażenie, że już nikomu nie zadziała.
Istnieje możliwość, że gdy będę jeszcze pisał, to trafię na innego gościa i mi to zmienią? Czy to już tak na 100%, że nie?

Dziękuje wszystkim za chęć pomocy i odpowiedzi
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Po angielsku o zmianę nicku to na który adres do nich pisać?
Na support@pokerstars.eu czy na support@starsaccount.eu ?

Odpowiedz
Cytat

Nie łatwiej jest założyć nowe konto z nową nazwą?

Odpowiedz
Cytat
wannabananna
Oldschool Grinder

Multi acc = ban

Odpowiedz
Cytat

Aha. Warto wiedzieć

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv
Oldschool Grinder

Napisane przez kovadelko

this

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv
Oldschool Grinder

Napisane przez Kindek90
Hello,

Kind Regards,

Kindek na angielskim w podstawówce już myślał tylko o szachach

Odpowiedz
Cytat