Witam!
Do kogo mogę napisać w kwestii zmiany loginu?
Do suportu PS aczkolwiek z tego co kojarzę to trzeba mieć BARDZO dobry powod do zmiany loginu. Pozdrawiam
A jak się mogę z tym supportem skontaktować? Może ktoś z adminów by mi się tu odezwał w tym wątku?
Cześć Mike6969,
W wyjątkowych sytuacjach można zmienić login, kontaktując się z naszym supportem za pomocą ticketa (na dole strony).
Ale zwykle taka zmiana jest dokonywana, gdy np. login jest obraźliwy, zawiera imię i nazwisko (i użytkownik chce to zmienić).
@PCogito71
Pod powyższym adresem można uzyskać pomoc przy problemach ze Skrillem
Pozdrawiam
Napisane przez spinek
Cześć Mike6969,W wyjątkowych sytuacjach można zmienić login, kontaktując się z naszym supportem za pomocą ticketa (na dole strony).
Ale zwykle taka zmiana jest dokonywana, gdy np. login jest obraźliwy, zawiera imię i nazwisko (i użytkownik chce to zmienić).
@PCogito71
Pod powyższym adresem można uzyskać pomoc przy problemach ze Skrillem![]()
Pozdrawiam
"Ważne: nasze biuro obsługi klienta jest dostępne tylko w języku angielskim. Prosimy napisać wiadomość po angielsku lub zapostować na naszym forum, żeby otrzymać więcej informacji."
Można gdzieś po polsku się dogadać ?
Napisane przez Mike6969
"Ważne: nasze biuro obsługi klienta jest dostępne tylko w języku angielskim. Prosimy napisać wiadomość po angielsku lub zapostować na naszym forum, żeby otrzymać więcej informacji."
Można gdzieś po polsku się dogadać ?
Biuro obsługi funkcjonuje w języku angielskim. Można skorzystać z jakiegoś translatora online, aby sobie pomóc.
Nie musi być przecież napisane perfekcyjnie. Wystarczy, że będzie dało się zrozumieć, o co chodzi.
Pozdrawiam