Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiana loginu

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
462 Wyświetlenia

Witam!
Do kogo mogę napisać w kwestii zmiany loginu?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
PCogito71
PokerStrategist

Do suportu PS aczkolwiek z tego co kojarzę to trzeba mieć BARDZO dobry powod do zmiany loginu. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A jak się mogę z tym supportem skontaktować? Może ktoś z adminów by mi się tu odezwał w tym wątku? ;)

Odpowiedz
Cytat
PCogito71
PokerStrategist

Pisz tutaj pokerstrategy@skrill.com. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Mike6969,

W wyjątkowych sytuacjach można zmienić login, kontaktując się z naszym supportem za pomocą ticketa (na dole strony).

Ale zwykle taka zmiana jest dokonywana, gdy np. login jest obraźliwy, zawiera imię i nazwisko (i użytkownik chce to zmienić).

@PCogito71
Pod powyższym adresem można uzyskać pomoc przy problemach ze Skrillem ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
PCogito71
PokerStrategist

Faktycznie,godzina zrobiła swoje. Sorki :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez spinek
Cześć Mike6969,

W wyjątkowych sytuacjach można zmienić login, kontaktując się z naszym supportem za pomocą ticketa (na dole strony).

Ale zwykle taka zmiana jest dokonywana, gdy np. login jest obraźliwy, zawiera imię i nazwisko (i użytkownik chce to zmienić).

@PCogito71
Pod powyższym adresem można uzyskać pomoc przy problemach ze Skrillem ;)

Pozdrawiam

"Ważne: nasze biuro obsługi klienta jest dostępne tylko w języku angielskim. Prosimy napisać wiadomość po angielsku lub zapostować na naszym forum, żeby otrzymać więcej informacji."

Można gdzieś po polsku się dogadać ?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez Mike6969

"Ważne: nasze biuro obsługi klienta jest dostępne tylko w języku angielskim. Prosimy napisać wiadomość po angielsku lub zapostować na naszym forum, żeby otrzymać więcej informacji."

Można gdzieś po polsku się dogadać ?

Biuro obsługi funkcjonuje w języku angielskim. Można skorzystać z jakiegoś translatora online, aby sobie pomóc.
Nie musi być przecież napisane perfekcyjnie. Wystarczy, że będzie dało się zrozumieć, o co chodzi.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat