<<Podczas sprawdzenia twojego accountu niestety stwierdziliśmy zbieżności z innym accountem.Jeżeli jest to możliwe, chcielibyśmy wyjaśnić ta sprawę telefonicznie. Proszę powiedz, czy możemy do ciebie zadzwonić.
Z góry przepraszamy za niedogodności.>> Wcześniej zostałem poproszona o skan dowodu, wysłałam i otrzymałem taką odpowiedź. Chciałabym się dowiedzieć na jaki temat będzie prowadzona rozmowa i w jakim języku ???
Rozmowa będzie prowadzona po angielsku (ale nie przejmuj się - wystarczy elementarna wiedza - człowiek który dzwoni wykonuje setki telefonów dziennie i jest przyzwyczajony :)) i będzie chciał potwierdzić Twoje dane
Dzisiaj zdałem quiz, zarejestrowałem na titanium po czym dowiedziałem się że nie otrzymam bonusu bo coś tam założyłem. Nie wiem przepraszam nie znam dobrze angielskiego. Powiedział mi to pomocnik-online.
Czy w związku z tym mogę starać się o bonus na innym pokerze?
Tak, ale w tej sprawie będziesz musiał napisać ticket do naszego supportu.
Pozdrawiam
Przepraszam, ale nie znam się jeszcze dobrze na tej stronie. Co mam im dokładnie napisać?
Napisz, że dostałeś odpowiedź odmowną dotyczącą przyznania bonusu na titanie i w związku z tym chciałbyś ubiegać się o bonus na innej platformie
Hi
I have received a ticket from you, that You cannot send me 50$ bonus on [tutaj nazwa pokerroomu] - can I get this bonus to some other poker room ? What should I do now ?
tlumaczenie
otrzymalem ticket ze nie mozecie mi przelac 50$ na [nazwa roomu] - czy moge otrzymac ten bonus na inny poker room? co mam zrobic ?
Napisałem ticketa i dostałem taką odpowiedź:
Dear piachu71,
you can get the bonus at TitanPoker. But first of all we need a copy of your ID-Card. Check also the email you have gotten from us.
Best regards,
Eugen
Czy mam podać swój numer [login] do Titanium Poker?
Sprawdź maila z którego rejestrowałeś konto na ps , dalszym krokiem pewnie będzie wysłanie skanu Twojego dowodu/prawo jazdy/paszportu etc.
Piszą cytuje "Oczywiście możesz otrzymać bonus..." - wcześniej wykonaj czynności, które Ci napisałem
pozdrawiam
piachu71 napisał
Napisałem ticketa i dostałem taką odpowiedź:Dear piachu71,
you can get the bonus at TitanPoker. But first of all we need a copy of your ID-Card. Check also the email you have gotten from us.
Best regards,
EugenCzy mam podać swój numer [login] do Titanium Poker?
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej - musisz sprawdzić maila i wysłać skan dowodu (oczywiście z tego maila z którego się rejestrowałaś na PS) - jeśli byłyby jakieś problemy to pisz
Napisz z zapytaniem czy skan doszedł i załącz przy okazji jeszcze raz skan dowodu w razie gdyby tamten nie doszedł , oszczędzi Ci i im to czas
pozdro
Iwananka napisał
Wysłałam skan dowodu już 2 dni temu a tu nikt na niego nie odpowiada ???
Nie odpowiadamy na skany dowodów - jeśli już wszystko jest w porządku wystarczy czekać na kapitał startowy
Sprawdź czy nie dostałaś jakiegoś ticketu - jeśli nie to najprawdopodobniej wszystko jest już w porządku
A ile może trwać przesyłanie kapitału startowego ??? Moja platforma to Titan Poker. Acha, można jakoś sprawdzić czy wszystko jest w porządku i czy został wysłany bonus ???
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=565
Kapitał może iść nawet do 7 dni
możesz wysłać ticket i zapytać czy już wszystko jest ok
"Hello
I have send you my ID, and I wanted to know that is there anything else that should I do to get my 50$ ?"
witam
wyslalam juz ID i chcialabym wiedziec czy jest cos jeszcze co powinnam zrobic
Wczoraj wieczorem napisałam do supportu ticketa i nawet na niego nie otrzymałam odpowiedzi. Nie wiem co się dzieje ???
@Iwanka Odpowiedź supportu zwykle trwa około doby , poczekaj cierpliwie - napewno odpiszą
pozdro
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej - musisz sprawdzić maila i wysłać skan dowodu (oczywiście z tego maila z którego się rejestrowałaś na PS) - jeśli byłyby jakieś problemy to pisz.
Sprawdzam mejla codziennie
Czyli muszę wysłać skan dowodu z mojego mejla na, który rejestrowałem się do poker strategy, ale do kogo?