Przejdź do forum
Zbieranie punktow p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zbieranie punktow pokerstrategy

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
738 Wyświetlenia
michau1981
Poker Player

witam.
Juz kiedys poruszalem ow watek, ale odpowiedzi nie do konca byly dla mnie zrozumiale.

Otoz chcialbym zbierac punkty ps, mimo iz bonusa startowego dawno przerznalem...
Wplacilem pieniazki na P* i cieszylbym sie, gdyby rownolegle z fpp na P* lecialy mi punkty pokerstrategy.
Zalezy mi na statusie pod katem artykulow o strategii i mozliwosci doskonalenia gry...

Ktos mi kiedy napisal, zebym przypisal sobie swoje konto na platformie pokerowej do pokerstrategy. Zrobilem tak i nic. Zarobilem od tego czasu ok 200 fpp, a tutaj nic nie drgnelo.

Prosze o rzetelne wyjasnienie, czy jest to mozliwe i jesli tak, to w jaki sposob to zrobic.

POZDRO

7 odpowiedzi
SamRadziwill
Elite Grinder

Witaj,

Wszystko zależy od tego, czy konto na PokerStars założyłeś używając naszych kodów bonusowych. Później nie da się już dopisać konta na tym poker roomie i niestety nie ma też możliwości zdobywania StrategyPoints.

Pozdrawiam

michau1981 Autor wątku
michau1981
Poker Player

rozumiem, iz kontunuowac zbieranie pkt'ow ps moge na roomie, na ktorym mialem bonus ????
Da sie zrobic, tylko pytanie, jakie mam dzialania podjac.

Chetnie przeleje zyski na inna platforme (na ta, na ktorej zaczynalem)

SamRadziwill
Elite Grinder

Prawdę mówiąc, nie bardzo rozumiem Twoje pytanie :D

Jeśli przeniesiesz się na poker room, na którym jesteś zarejestrowany z naszego polecenia (z kodami PokerStrategy), to wystarczy tylko grać, żeby zbierać StrategyPoints :)

Pozdrawiam

michau1981 Autor wątku
michau1981
Poker Player

a ja juz wszystko kumam :)
Dzieki Sam

kipolos
Oldschool Grinder

Witam.
Mam podobny problem, dlatego nie zakładam nowego tematu.

Jakiś czas temu założyłem konto na P*, używająć oczywiście linków PokerStrategy, dodałem swój ID, na 99,9% poprawny, sprawdzałem kilka razy a tutaj punktów na PS jak nie było tak nie ma. Nawet nie jest pokazane, że się dopisałem do P*.

Czy mógłby jakiś admin to sprawdzić? Napisałbym ticketa, ale z moim angielskim to tak jakoś średnio idzie :D

SamRadziwill
Elite Grinder

Witaj kipolos,

Zerknij jeszcze raz do instrukcji zakładania konta tutaj i upewnij się, że wykonałeś wszystkie kroki. Szczególną uwagę zwracam Ci na wymianę informacji (krok 7.), bo gracze często o tym zapominają ;) Rozumiem, że wpisałeś też nasz kod marketingowy dla nowych graczy? Jeśli niczego nie pominąłeś, napisz tutaj to będziemy drążyć dalej :)

Pozdrawiam

kipolos
Oldschool Grinder

No to chyba sie wszystko wyjaśniło. Faktycznie, nie miałem zaznaczonej opcji z wymianą informacji, mój błąd.

Ale na swoje usprawiedliwienie napisze, że pierwszy raz się z takim czymś spotkałem a nie jeden raz już zakładałem konto pokerowe:D
Teraz tylko czekam czy się doda konto i czy będzie wszystko jak należy.
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.