Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zbieranie punktów

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
480 Wyświetlenia
Przemekpop
PokerStrategist

Witam. Być może nie jestem początkującym na pokerstrategy, ale nie korzystałem z tej strony zbyt wiele. Zacząłem przeglądać forum, filmy szkoleniowe itp itd, no i zaciekawiła mnie sprawa punktów, aby mieć większy dostęp co do niektórych artykułów itp. W związku z tym moje pytanie, jak mogę zdobywać u Was punkty za samo granie na partnerskim sofcie? Jest to tylko opcja dostępna dla gracza, który otrzymał kapitał startowy? Otrzymałem kiedyś kapitał startowy na FTP - niestety wszyscy wiedzą, co się stało z FTP. Fundusze przeniosłem na P* ale punktów nie otrzymuję. Co trzeba zrobić, aby móc zdobywać punkty za zbieranie(wyłącznie) punktów VPP na P*?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Gali92
PokerStrategist

Jeśli masz już konto na P* to, jak to mawiają na Śląsku - po ptokach ;) Jeśli nie masz to wystarczy założyć tam konto przez Pokerstrategy :) Masz opisane jak w zakładce "Poker Roomy" :)

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

aby otrzymywać StrategyPoints za grę, musisz mieć przypisane konto na partnerskim poker roomie do PokerStrategy.com. Przypisać je można w większości przypadków jednak tylko przy jego zakładaniu. Wyjątki znajdziesz tutaj:
Chcesz podpiąć konto do PokerStrategy.com i nie wiesz czy to możliwe? Sprawdź tutaj!

Jednak P* z pewnością do nich nie należy. Ponadto ostrzegam na wszelki wypadek przez próbą zakładania więcej niż jednego konta na PokerStars. To pomysł niezgodny z ich regulaminem i zwykle kończy się banem na wszystkie Twoje konta na tym poker roomie.

Jednak oczywiście wciąż możesz wybrać dla siebie jeden z wielu naszych partnerskich poker roomów. Naszą ofertę znajdziesz tutaj:
https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Jeśli nie wiesz, jaki poker room wybrać, to zapraszam do tematu Poker room dla Ciebie . Z pewnością uzyskasz tam ciekawe propozycje dopasowane do Twoich potrzeb.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Przemekpop Autor wątku
Przemekpop
PokerStrategist

Dziękuję za odpowiedź, niestety zamierzam grać wyłącznie na Pokerstars i nie nie chcę ryzykować zakładając drugie konto. Kupować punktów też nie zamierzam, więc pozostaje uczyć się samemu i szukać gdzie indziej materiałów edukacyjnych ... :(

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Zwróć uwagę, że pieniądze wydane na pakiet punktów mogą zwrócić się wielokrotnie podczas późniejszej gry. Otrzymasz dostęp do bardziej zaawansowanego contentu, który znacznie poprawi Twoje pokerowe umiejętności - a jak wiadomo, inwestycja w wiedzę to najlepsza inwestycja _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat