Witam.
Tak się zastanawiam, czy był może jakiś artykuł o tym, a mianowicie o jakiś statystykach. Ile przeciętnie zarabiają polscy pro i ile takich jest. Jaka część polskich graczy staje się pro, itd. Czy każdy polski Black Member to osoba mająca stabilny i spory m-czny zarobek, czy bywają minusowe (roczne) bilansy - jak wtedy bonusy związane z VIP pokrywają to, itd. Czy można to samo powiedzieć o Diamentach i niżej?
Każdy z nas na pewno ma jakieś tam cele i marzenia, ale przyznam, że wielkość wygranych przez naszych najlepszych polskich MTT nie wiem czemu, ale mnie nieco dołuje i rozczarowuje. Moje oddsy by stać się takim jak oni są nikłe, a i tak wcale nie ma co za bardzo pozazdrościć.
Dlatego też ciekawi mnie, czy zarabianie na zwykłych cashach to jednak ten główny i w miarę możliwości - stały zarobek, no i czy dużo takich graczy jest i czy też mam na to spore szanse. Co innego MTT, co innego bycie zarabiającym graczem cashowym.
Podejrzewam, że może to być dla mnie podobne zderzenie, którego doświadczyłem na zjeździe astronomicznym. Kiedy zobaczyłem, że przez naprawdę mocny teleskop muszę się nieźle namęczyć, by zobaczyć jakąś tam "mgiełkę", która na dodatek nie jest w kolorze, to trochę to bolało
Ale co tam, HIT ME!