Przejdź do forum
Zamknięty temat. Po...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zamknięty temat. Powód?

22 Posty
9 Użytkownicy
27 Reakcje
1,936 Wyświetlenia
stekubuk
Oldschool Grinder

Chcę wiedzieć z jakiego powodu mój temat został zamknięty, a jego treść usunięta.
Moim zdaniem nie złamałem żadnego punktu w regulaminie więc liczę, że moje obawy zostaną rozwiane :f_cool:

Link : https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=387302

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
TEIGREKPE
Oldschool Grinder

Hej stekubuk,

Napisałem Ci, dlaczego zamknąłem twój temat w ostatnim poście, ale mogę to rozszerzyć.
Zgodnie z regulaminem działu staking --> regulamin, tylko użytkownicy ze złotym statusem mają możliwość wystawiania ofert (mówi o tym punkt nr 10 regulaminu).
Twój pierwszy post, czyli data wystawienia stakingu to 30.09, czyli prawie 3 miesiące temu. Nie jest dozwolone podbijanie sobie tematu bez posiadania w tym czasie odpowiedniego statusu. Wyjątkiem jest oferta złożona pod koniec miesiąca kiedy to mieliśmy złoto+ i możemy sprzedawać udziały mając niższy status w kolejnym miesiącu, ale wszystko w ramach rozsądku jeśli chodzi o czas. 3 miesiące to jednak zdecydowanie za dużo.
Jeżeli chcesz wystawić staking na naszej stronie to graj na naszych partnerskich pokerroomach na przypisanych kontach w celu uzyskania złotego statusu lub bezpośrednie jego kupno w naszym sklepie.
Mam nadzieje, że rozwiązałem twoje wszystkie wątpliwości.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Ciężko jest złamać punkt 10 więc gdy zakładałem temat musiałem mieć złoto, czyli nie złamałem regulaminu.
W regulaminie jest także zakazane wystawianie kilku ofert w jednym temacie, a także zbyt częste podbijanie własnego tematu (obu czynności nie wykonywałem ), a więc pytam ponownie, który punkt regulaminu złamałem? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Cześć.

TEIGREKPE ma absolutną rację i podjął bardzo dobrą decyzję. Podbicie przez Ciebie 3 miesięcznego tematu z ofertą, która nie doszła do skutku technicznie nie różni się niczym od złożenia nowej (nawet identycznej) oferty, a to mogą zrobić tylko użytkownicy ze statusem złotym. Mam nadzieję, że nasze wyjaśnienia Cię usatysfakcjonowały.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

stekubuk ma rację, a miraż i TEIGREKPE blefują :f_tongue:

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Proszę mi pokazać na podstawie jakiego punktu w regulaminie został zamknięty mój temat. Pomijając oczywiście fakt, że chodzi tylko o to, żebym zapłacił 50$ za status.

W swoim temacie wystawiłem jedną i cały czas tę samą ofertę, nie ma chyba limitu długości "negocjowania" ofert stakingu, prawda?

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

Twój płacz przypomina ten od PrezesaAlfa. To dość oczywiste, że zamknęli Ci tą ofertę i żeby respekcjnować jakieś małe wyjątki w regulaminie musiałby on posiadać 100 punktów Nie stać Cię na kupno złota? Ja tu czuję jakiegoś wała.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Adwokat PokerStratedży? :f_love:

Ciekawi mnie powód zamknięcia mojego tematu. Czy to zabronione? Za porównanie dziękuje i jeśli Ty kupujesz statusy to pozdro, ja wolę dać komuś potrzebującemu te pieniądze. Gdybym wiedział, że Strategia nie stosuje się do własnego regulaminu to bym pyknął codziennie ze 100 rąk na zoomie ipokerowym, ale skoro mam swój temat to byłem przekonany, że nie muszę tego robić.

I wolałbym, żebyś nie nazywał moich merytorycznych pytań płaczem, ale zrobisz jak zechesz, a mi to w sumie zwisa :f_drink:

PokerStrategio - dziękuje za zdawkowe odpowiedzi. Biore popcorn i czekam dalej na wasze argumenty, ze musze kupić złoto, bo wam sie nie podoba, że ktoś was przechytrzył ( tak, chodzi o mnie - <skromny> ).

PS dobra zabawa _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj stekubuk,

manuelos nie jest adwokatem PokerStrategy.com. Jest rozsądnie myślącym użytkownikiem.

10) Tylko użytkownicy ze statusem złotym lub wyższym mogą tworzyć oferty stakowania.
16) Podbijanie ofert nie może powinno być nadużywane (sugerujemy jedno podbicie raz na 24 godziny).
19) W dziale Stakingu obowiązuje regulamin forum PokerStrategy.com oraz regulamin PokerStrategy.com.

W momencie podbicia swojej starej oferty nie miałeś złotego statusu. Była to stara oferta i podbijając ją nadużyłeś tą możliwość.

Dodatkowo we wcześniej wspomnianym regulaminie forum, który także obowiązuje w dziale stakingu:

• W przypadku wątpliwości ostateczna decyzja należy do naszych moderatorów.

TEIGREKPE zamknął Twój wątek ponieważ nie spełniał on warunków naszego regulaminu. Dotyczy to punktu 10 oraz 16. Nadużycie podbijania ofert nie dotyczy tylko przypadku opisanego w nawiasie.

Chciałbym także zwrócić uwagę, że cena złotego pakietu na PokerStrategy.com to 39 $ na miesiąc, a nie 50 $ tak jak wcześniej napisałeś. W przypadku zakupu statusu na cały rok cena złotego statusu spada do 19 $. W cenie tej zawiera się nie tylko możliwość wystawiania ofert, ale także dostęp do materiałów szkoleniowych.

Gdyby coś jeszcze było niejasne to daj znać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez TEIGREKPE
Nie jest dozwolone podbijanie sobie tematu bez posiadania w tym czasie odpowiedniego statusu. Wyjątkiem jest oferta złożona pod koniec miesiąca kiedy to mieliśmy złoto+ i możemy sprzedawać udziały mając niższy status w kolejnym miesiącu, ale wszystko w ramach rozsądku jeśli chodzi o czas. 3 miesiące to jednak zdecydowanie za dużo.

Napisane przez imgoingtomirage
Podbicie przez Ciebie 3 miesięcznego tematu z ofertą, która nie doszła do skutku technicznie nie różni się niczym od złożenia nowej (nawet identycznej) oferty.

Regulamin w żaden sposób tego nie precyzuje, więc nie ma podstaw do przyjęcia akurat takich interpretacji.

Napisane przez Skibcio
TEIGREKPE zamknął Twój wątek ponieważ nie spełniał on warunków naszego regulaminu. Dotyczy to punktu 10 oraz 16. Nadużycie podbijania ofert nie dotyczy tylko przypadku opisanego w nawiasie.

Regulamin sugeruje, że przez nadużycie rozumie się zbyt częste podbijanie ofert. Nie podaje natomiast żadnej granicy czasowej, po przekroczeniu której kolejne podbicie oferty będzie już nadużyciem.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Dzięki queristo - o to mi właśnie chodziło :f_drink:

Co do statusu to wyjebane, jak będzie taki mus to zrobię, ale naprawdę nie musicie mi tu wyjeżdżać z cennikiem :f_cool:

Czyli dalej jedynym argumentem za zamknięciem jest brak kasy dla was?

Pozdrawiam uprzejmnie :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

Napisane przez stekubuk
Chcę wiedzieć z jakiego powodu mój temat został zamknięty, a jego treść usunięta.
Moim zdaniem nie złamałem żadnego punktu w regulaminie więc liczę, że moje obawy zostaną rozwiane :f_cool:

Link : https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=387302

Pozdrawiam

Dowiedziałeś się.

Więc po co ciśniesz dalej w dyskusję w której nie masz argumentów a jedynie przypuszczenia ?

A już tak swoją drogą: PS to nie instytucja charytatywna tylko firma a firma ma zarabiać. Dziwię się że umiesz grać w pokera jak nie pojmujesz podstaw ekonomi.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

UP :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Na Twoje pytanie odpowiedziałem już w poprzednim poście. Zrobił to także imgoingtomirage oraz TEIGREKPE. Dlatego proponuję ponownie przeczytać poprzednie wpisy ;)

Napisane przez queristo

Napisane przez Skibcio

Regulamin sugeruje, że przez nadużycie rozumie się zbyt częste podbijanie ofert. Nie podaje natomiast żadnej granicy czasowej, po przekroczeniu której kolejne podbicie oferty będzie już nadużyciem.

W regulaminie napisane jest, że zabronione jest nadużywanie podbijania ofert. W nawiasie został podany tylko przykład tego nadużycia. Jeśli wcześniej było to dla Ciebie niezrozumiałe to teraz powinno być już wszystko jasne.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Czyli jedno podbicie jest nadużyciem? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
OzzyM
Oldschool Grinder

Steku, ale tak między nami mówiąc - po co robisz zamieszanie, skoro masz świadomość, że ta oferta i tak Ci się nie sprzeda? Rozumiem walkę dla samych zasad (regulamin jest niedokładny i powinien zostać zmieniony), ale prawda leży po środku i akurat w wypadku tej oferty to kompletne marnowanie czasu.

Polecam czas poświęcony na postowanie i walki w internecie poświęcić analizie.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Walka dla zasad mi się podoba - 5 minut mogę temu poświęcić ;)

Analiza jest przereklamowana :f_cool:

PS ja nawet nie chce grać na stakingu, bo nie umiem :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
silk11
Oldschool Grinder

Napisane przez stekubuk
Czyli jedno podbicie jest nadużyciem? :f_cool:

to chyba oczywista oczywistosc
a i brak podbic też moze byc uznany za naduzycie

Odpowiedz
Cytat