Przejdź do forum
Wypłata z PartyPoke...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wypłata z PartyPoker

10 Posty
5 Użytkownicy
3 Reakcje
1,226 Wyświetlenia
JayJayDread
Legacy Member

Witam Wszystkich.

Mam konto na PartyPoker. Jak dotąd grałem sobie rekreacyjnie w wolnych chwilach. Wpłat dokonywałem przez Paysafecard. Nigdy jeszcze nie robiłem wypłaty, ale ostatnio udało mi się ugrać 5 stówek i chciałbym to w jakiś sposób wypłacić.
Mam pytanie. Jak po ustawie hazardowej w bezpieczny sposób wypłacić pieniądze z PP na konto bankowe, lub jakiś portfel z kartą, co bym mógł później wypłacić z bankomatu? Czytałem o różnych portfelach internetowych, ale to wszystko się zmienia i nie wiem co zda egzamin, żeby nie zostało zblokowane.
Doradźcie jaki jest najlepszy i najbezpieczniejszy sposób. Nie zależy mi na prowizjach, fajnie jakby i ze 4 stówki dało się z tego wyciągnąć bez zbędnych kombinacji.

Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Z fartem...:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
grackhack2
Oldschool Grinder

Na konto bankowe izi najlepiej wypłacic,ponieważ jeśli chciałbyś wypłacić na portfel internetowy np.ecopayz musisz najpierw wpłacić za pomocą tego portfela min.25$.

Odpowiedz
Cytat
JayJayDread Autor wątku
JayJayDread
Legacy Member

a co na to ustawa hazardowa? Pozwala przelać kasę z poker roomu bezpośrednio na konto? Wpłaty mi blokowało.

Odpowiedz
Cytat

Ja wyplacalem z party poker na konto bankowe, ale tez wplacalem. Przy 5 stowkach to nie masz sie co martwic ze ktos Cie bedzie scigal.

Edit: wplacalem przez Trustly, tam nie powinno Ci blokowac wplat.

Odpowiedz
Cytat
grackhack2
Oldschool Grinder

Ja wpłacałem za pomoca paysafecard na partypoker i wypłacałem na konto bankowe w kwotach po 300$ i zadnych problemow nie bylo.

Odpowiedz
Cytat

Tez wyplacilem kilka razy z P* na konto bankowe i nie bylo problemow. Ze 3razy po kilka stowek raz 900

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Za takie grosze nikt Cię nie będzie ścigał. Jakby za tak niskie kwoty mieli kogoś ścigać to by im urzędasów zabrakło.

Odpowiedz
Cytat
JayJayDread Autor wątku
JayJayDread
Legacy Member

OK. Dzięki za informacje.

A jakbym chciał, żeby nie widniało w przelewach, że wpłata prosto z "hazardu", to jaki trik stosujecie? W jaki sposób wy wypłacacie z poker roomów, by ostatecznie trzymać banknoty w ręku?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

No od tego są portfele Ecopayz, Skrill, Revolut, Neteller itp. I z nich wypłata na konto lub prosto z bankomatu jak sobie zamówisz kartę.

Odpowiedz
Cytat
JayJayDread Autor wątku
JayJayDread
Legacy Member

OK spoko, dzięki.., a który portfel byście polecili? Jaki używacie? aha i tak na wszelki wypadek, jakie poker roomy obsługują jeszcze polskich graczy?

Odpowiedz
Cytat