Mam takie pytanie donośnie wypłat z partypoker:
Czy aby wypłacić moje pieniądze z partypoker na moneybookers (np. pieniądze z poleconych) muszę wcześniej spełnić jakies warunki?? Np rozegrac iles partii tymi pieniędzmi?? I czy mogę zrobić wypłate przed ugraniem 5000 raked hands?? Dzięki
Nie, najpierw muśisz wyrobić te 5000. Oczywiście wcześniej możesz wypłacić wszystko co ugrasz ponad te 50$ które od nas dostałeś.
Aha ale nie rozumiem do końca. Dostałem od Was na początek 50$. Ok nie moge ich wypłacić. Ale gdy dostanę kolejne 50$ tym razem z poleconych to będe mógł ich wypłacić?? Czy też nie??
Tak, pieniądze z poleconych są twoje. Pytań o wypłatę było już naprawdę sporo...poczytaj proszę.
Wiem przepraszam ale trochę sie boję że wpłacę depozyt 25$ i okaże sie ze nie moge wypłacić
No wiec wpłaciłem pieniądze i zleciłem wypłatę (wszystko co miałem na koncie czyli 127,99$
Gdy chcę sie zalogowac na konto wyskakuje mi "Error 9001 Unable to login Please contact our customer service." Napisałem do nich maila i czekam na odpowiedz. Jak myslicie co sie stalo??
Nie mam pojęcia, ale na pewno Ci pomogą. Nie mają raczej prawa od tak blokować konta. Może jakaś chwilowa niedyspozycja?
Skoro proszą o kontakt to chyba nic innego się zrobić nie da...
lepiej do nich dzwonic, mi odrazu zablokowali konto po kilku rekach
dzwonisz dajesz troche danych, dajesz numer, oni oddzwaniaja i dajesz jeszcze pare danych
trzeba znac troche angielski
Odpisali mi ale nie wiem o co im chodzi. Mówią coś o jakichś niedozwolonych transakcjach na moim koncie :? CO mam zrobić
ja chce wyplacic czekiem i juz pare dni mam taki status w Cash out History "Approved to be processed"
Ktos wyplacal czekiem? mam po prostu czekac dalej czy cos zrobic?
i jak sie skonczyla ta akcja z wyplaceniem kasy na MB ?
pytam bo sam mam zamiar testowo wplacic nettelerem i zaraz potem wyplacic all na nettka zeby zobaczyc czy w przyszlosni nie bede mial problemow z wyplacaniem (taki test
)
No skoro wplaciles 25$ i od razu po tym chciales wyplacic cały BM ,włącznie z tym co miales ZASTRZEŻONY ,to sie nie dziw ze masz teraz problemy..
wczesniej juz dokonywalem wyplaty poprzez bank wire tranfer i to na wieksza kwote niz teraz. Narazie nie moge sie dodzwonic do nich lecz w wielka checia z nimi porozmawiam. dzis wplacilem 10$ i chcialem wyplacic 55$ po 1h wrocilem do domu i konto jest zablokowane. Napisalem @ lecz czekam... prosze o pomoc jezeli ktos wie cos na ten temat.
Napisane przez treszczu
wczesniej juz dokonywalem wyplaty poprzez bank wire tranfer i to na wieksza kwote niz teraz. Narazie nie moge sie dodzwonic do nich lecz w wielka checia z nimi porozmawiam. dzis wplacilem 10$ i chcialem wyplacic 55$ po 1h wrocilem do domu i konto jest zablokowane. Napisalem @ lecz czekam... prosze o pomoc jezeli ktos wie cos na ten temat.
nikt takich problemów nie ma po to dostałeś 50$ by stać się pokerzystą jak nie wypał to trudno a jak chcesz wypłacić to ugraj te 5000FPP i nie pisz tutaj że chciałeś wszystko wypłacić i masz blokade... bo 50$ to nie twoje jest niestety nikt ci nie da 150zł w rękę za darmo nie ma tak...
po 2 napisałeś @ to czekaj a nie napalaj sie jak mysz na serek tlyko czekaj jak wszystko jest ok to ci odblokują konto i dostaniesz $$$ nie masz odpowiedzi na @ a pytasz nas co byśmy zrobili ja nie wiem i nawet admin nie wie co ci szlachta odpisze więc czekaj i się nie napalaj... jak odpiszą możesz tu coś wnieść w związku z tym. no