Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wymagania programu

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
714 Wyświetlenia
pawcio123

Witam
Zastanawiam sie nad kupnem programu do statystyk, ale niewiem czy to ma sens na takim sprzecie:
win xp
intel core duo e6300
geforce 6600gt
i tylko 1gb ramu geil :D
- slyszalem ze pt4 ma mniejsze wymagania niz hm2 to prawda?
- bede gral 9 - 15 st ołow
- co by najbardziej pomoglo jezeli komputer jest wyraznie za slaby? dokupic ramu ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
thomaPL

ram jest mega tani - dokup 2GB zeby razem bylo 3GB ( chyba ze masz Win XP 64bit EN - wtedy mozesz wiecej )
sprawdz jaka masz wydajnosc srednia dysku np HD Tune, najlepiej przesiasc sie na SSD ale jezeli masz wolny HDD nawet wymiana na szybki nowy ( okolo 200 PLN) znacznie poprawi prace.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj pawcio123,

Mam t5250 1,5GHz, 2GB i słaby laptopowy dysk twardy. Przy uruchomieniu PT4 dostaje komunikat o zbyt małych zasobach systemowych, jednak program działa bez przycięć. Grałem maksymalnie na 9-12 stołach w sieci iPoker oraz Ongame.

PT4 ma darmowy trial, zacznij od przetestowania programu, wtedy będziesz wiedział czy szybkość jego działania będzie Ci odpowiadać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
dyszka997

Ja rowniez gram na slabym lapku. Testowalem PT4 i HM2 , na poker trakerze zero przyciec, natomiast holdem manager kilka razy sie zacial i trzeba bylo ponownie uruchamiac program. Ostatecznie nabylem HM1. Tobie tez bym go polecal. Uwazam, ze nie jeden uzytkownik posiada cd key do HM1 i go nie uzywa gdyz korzysta z nowszej wersji, takze moze ktos by Ci oddal za symboliczne piwko ;)

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123

dzieki , jak kiedys juz mialem pt3 na trial, pt4 mi nadal przysluguje miesiac?
[treść edytowana]

Odpowiedz
Cytat

Hej pawcio123,

tego rodzaju oferty są niedozwolone w regulaminie Hold'em Manager, a poza tym nie zamieszczamy takich ofert na naszym forum.

Co do Twojego pytania, to na stronie Poker Tracker nie ma żadnych wzmianek, że nie można skorzystać z wersji próbnej Poker Tracker 4, jeśli wcześniej skorzystałeś z wcześniejszej wersji.

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat