Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

"Wyłudzenie" bonusu

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
493 Wyświetlenia
krooku
PokerStrategist

Witam,

wielokrotnie na forum spotykałem się z postami mówiącymi, że wystarczy wysmarować emaila do supportu roomu z prośbą o bonus i w większości przypadków się go dostaje. Czy to prawda? Jeśli tak, to jak powinien wyglądać taki mail? Ktoś ma jakieś doświadczenia?

Jestem teraz w takiej sytuacji, że wyrobiłem first depo i jeszcze trochę pograłem, ale chcę wyrobić fdb na innym roomie (ongame->ongame). Jednakże aktualny soft mi się podoba, gra mi sie dobrze i jeżeli dostałbym takowy bonus, zostałbym na dłużej.

Do moda: Nie wiedziałem gdzie założyć ten temat, jeśli jest dla niego lepsze miejsce, proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

cos ci sie chyba pomylilo,w wiekszosci roomow nie dostaniesz takiego bonusu a na tych co dostaniesz to bedzie to bonus od wplaty np 25% do 50$-100$.oczywiscie sa roomy ktore same co jakis czas przyznaja bonusy od wplaty.

Odpowiedz
Cytat
krooku Autor wątku
krooku
PokerStrategist

Tak, z tego co pamiętam bonusy o których mówili użytkownicy to były reload bonusy. Hmm, 25$ bonus to faktycznie raczej śmiech. 1-2dni grania.

Czyli muszę wypłacić kasę i poczekać jakiś czas a sami do mnie przyjdą :P przerabiałem już to.

Jakby mógł jeszcze ktoś potwierdzić że 'no way', byłbym wdzięczny.

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć,

W przypadku niektórych poker roomów taka strategia może być skuteczna. Również widziałem podobne posty. O ile dobrze pamiętam - takie maile skuteczne były w przypadku "starego" Everesta.

Jak powinien wyglądać taki mail? Możesz im zasugerować (polecam być przyjaźnie nastawionym), że chcesz odejść na inną platformę, ale bonusem Cię zatrzymają (pełna szczerość). Jeśli support będzie upoważniony (możliwość dawania osobnych bonusów) to zapewne coś tam Ci zaoferują.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat