Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wybór poker room'u

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
450 Wyświetlenia

Witam wszystkich.
Nie mam pewności który poker room wybrac.Najbardziej polecany przez PS jest Netbet i ma oczywiście najlepszą ofertę na start,ale najbardziej popularnym jest Pokerstars.Zastanawiam się czy są też inne czynniki które powinienem wziąć pod uwagę przy wyborze poker room'u -czy np wszystkie room'y obsugują wszystkie dostępne narzędzia na PS itp.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Crimson
PokerStrategist

Hej Celic,

Witam na PokerStrategy.com! Masz rację, najbardziej popularnym roomem jest PokerStars, ale NetBet też jest w porządku + oferujemy na tym roomie gotówkę za darmo, więc czemu by nie skorzystać? :)

Wystarczy uzupełnić dane i odebrać darmową gotówkę. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych.

Pozwolę sobie jeszcze poinformować cię o bardzo fajnej promocji:

[Promocja] Wygraj wejściówkę na Czech Poker Festival!

Możesz zwiększyć swoje szanse na wygranie biletu poprzez założenie bloga (do czego gorąco zachęcam) i udział w naszym Mega Bankroll Challenge!

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało. :fdrink

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
zyvy
PokerStrategist

duzo bonusow jest na netbet ale trzeba wlacac po 20 albo 50 i wyrobic troche punktow ale masz wejsciowki do ciekawych turniejeow nawet do $100k

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ostatecznie wybrałem Netbet i ...zaczeły się problem.Kilka z nich udało mi się rozwiązać ,ale nadal nie mogę się zalogować.Szperałem trochę na forum i się okazuje że nie tylko ja mam tego rodzaju problemy i to na przestrzeni długiego czasu patrząc po datach poszczególnych postów ;) .Istnieje może możliwość wycofania tej darmowej gotówki z Netbet i przsesłania jej na Pokestars?

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej Celic,

Darmowej gotówki nie da się "cofnąć". Faktycznie, NetBet Poker jakiś czas temu miał problemy, ale było to związane ze zmianą nazwy (wcześniej był to Poker770) i teraz jest już dobrze.

Jeśli będą jakieś problemy z darmową gotówką, to kontaktuj się proszę z naszym supportem.

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie wiem w czym jest problem bo na innych kompach Netbet działa prawidłowo-pewnie z moim sytemem ,a że orłem w tej materii nie jestem to się nie tykam :).Rozwiązanie zaczerpnąłem z formum- w trakcie ładowania się stołów(wcześniej się ładowały przez jakiś czas by ostatecznie wrócić do okna logowania) zamknąłem program przez menagera zadań, po czym otworzyłem i...działa,dla mnie magia :).Teraz już tylko czekam na gotóweczkę i zbieram PS punkty by odblokowywać materiały do nauki...choć na basic mam jeszcze mnóstwo do ogarniecia.Dzięki Crimson.

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Powodzenia :sdrink

Odpowiedz
Cytat