Przejdź do forum
Wpłata na pokerstra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wpłata na pokerstrars.

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
416 Wyświetlenia

Witam wszystkich. Gram w już sporo w pokera i chciałem sobie wreszcie wpłacić jakies pieniądze, aby grać na kasę. Tylko mam mały problem z wyborem wpłaty. Mianowicie nie wiem jak to zrobić. Nie posiadam swojego konta bankowego, więc tym trudniej mi to uczynić. Co polecacie aby przelać sobie pieniądze na ps? Myslalem nad przelewy 24, ale nie wiem czy są tam jakies opłaty i jak tam to wszystko działa. Chciałem też spróbować przelać za pomocą karty master card siostry, ale podczas zaznaczonej tej opcji wyskakują dziwne pytania o numer karty i numer identyfikacyjny karty, więc nie wiem czy to jest bezpieczne? A poza tym czytałem gdzies, że jak będę chciał kiedys wypłacić pieniądze to należy to zrobić na dane osobowe, które się podało na pokerstarsie. Co polecacie mi zrobic w tej sytuacji?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Pomarancza
PokerStrategist

Witam!

Najlepszą opcją jest po prostu założenie konta bankowego. Istnieją bezpłatne konta, więc nie musisz się obawiać jakichś dodatkowych kosztów płynących z tytułu posiadania go. Z kontem bankowym sprawa jest dużo łatwiejsza, gdyż możesz przelewać gotówkę bezpośrednio na konto pokerowe. Najlepszą opcją jednak jest stworzenie dodatkowo, portfela internetowego, jak Skrill/Neteller i przelewanie za pośrednictwem któregoś z tych serwisów. Polecam także zapoznanie się z tą ofertą serwisu Skrill, w której można zdobyć dodatkowe $10, co jest dobrym zastrzykiem, dla początkowego bankrolla.
Skrill (Moneybookers) – darmowe 10 $ w gotówce

Pozdrawiam,
Pomarancza

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za info, bardzo mi to uprosciło sprawę, :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam jeszcze pytanie odnosnie tych numeru kart podczas wpłaty, czy wpisanie ich tam jest całkowicie bezpieczne, czy wiąże się to z jakimis ryzykiem?

Odpowiedz
Cytat
smoku
PokerStrategist

Cześć Umbertoba.

Jest to jak najbardziej w pełni bezpieczne.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

Jest bezpieczne ale zawsze trzeba czytac warunki, raz placilem karta za table ninja i nie zauwazylem ze to byl abonament, programu nie uzywalem a po kilku tygodniach zauwazylem ze co tydzien sciagali mi kase z konta i dopiero wtedy anulowalem subskrypcje, podawanie danych karty na nieznanych stronach internetowych moze byc tez ryzykowne

Odpowiedz
Cytat