Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wpłata

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
600 Wyświetlenia

Witam.

Mam założone konto na titan pokerze z PS, z 50$ ktore dostalem z kodu bonusowego zostalo mi ponizej 1$ wiec zamierzam teraz wplacic 50$ z wlasnej kieszeni. Jesli ktos moze mi odp na kilka pytan bede wdzieczny:

1.Jesli wplace 50$ na konto na titanie to kazda kwote bede mogl wyciagnac czy jak w przypadku bonusu nie bede mogl wyjac dopuki nie ugram pewnej sumy?

2.Jakie konto bankowe polecacie mi zalozyc (szybkosc przelewu itp)?

3.Przy uzyciu jakiego konta najszybciej bede mogl wyplacic pieniadze?

4.Czy na swoje konto bankowe musze wplacac wylacznie dolary?

Pozdrawiam.

3 odpowiedzi
Riverneed
PokerStrategist

Najłatwiej odpowiedzieć na punkt pierwszy - wpłacone przez ciebie pieniądze nie będą w żaden sposób zamrożone i będziesz mógł je w każdej chwili wypłacić. Jeśli chodzi o pozostałe pytania, nie jest już tak łatwo ;) Co do kont bankowych, to jest tu w zasadzie pełna dowolność. Większość (jeśli nie wszystkie) mają dobrze rozwiniętą bankowość internetową, przelewy są realizowane równie szybko, więc co nie wybierzesz, pewnie będzie dobrze :) Oczywiście będziesz musiał porównać opłaty za prowadzenie rachunku, za dokonywanie przelewu etc. Tym banki akurat się różnią i na to musisz zwrócić uwagę przy wyborze konta.

Jest duża szansa, że mając takie najprostsze konto bankowe, nie będziesz mógł dokonywać żadnych przelewów za granicę. I tu masz też odpowiedź na pytanie, czy na konto bankowe musisz wpłacać wyłącznie dolary. Najprawdopodobniej nie będziesz miał nawet takiej możliwości. I właśnie dla takich jak ty powstały platformy przelewowe. Mam na myśli choćby najpopularniejsze moneybookers czy Neteller. Wystarczy, że na którejś z tych platform założysz konto i za pośrednictwem np. Przelewy24 (które jest łącznikiem pomiędzy kontem bankowym a platformą przelewową) wpłacisz tam pieniądze. Ja mam konto bankowe w Inteligo i taki przelew jest dokonywany w czasie rzeczywistym.

Kiedy będziesz już miał jakieś pieniądze na platformie przelewowej, na Titana będziesz mógł sobie coś wpłacić w minutę. Z przelewami w drugą stronę jest nieco więcej zachodu. Po pierwsze, wypłata z roomu musi zostać zaakceptowana przez support. Zwykle trwa to kilka godzin. Natomiast pieniądze z moneybookers na konto bankowe dopłyną w dwa dni robocze, niestety nie są realizowane instant, tak jak ma to miejsce w przypadku kart kredytowych.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozumiem,dzieki za pomoc. Chcialbym zadac jeszcze jedno pytanie ,a mianowicie w jaki sposób zalozyc konto pokerowe na innej platformie w sposob, ktory bedzie to zalozenie z PS i bede mogl nagrywac strategy points bez wzgledu na platforme na ktorej bede gral.

Pozdrawiam.

Riverneed
PokerStrategist

Zajrzyj do Przeglądu bonusów. Masz tam spis platform partnerskich i kody bonusowe, które trzeba użyć, zakładając konto na danym roomie.