Przejdź do forum
Wklejanie obrazków ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wklejanie obrazków do postu.

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,072 Wyświetlenia

Hej :)
Ciężko mnie nazwać początkującym , ale z tym problemem bije sie bez przerwy , wiec prosze o pomoc :)

Potrzebuje prostego , przejrzystego opisu krok po kroku, jak wkleic obrazek (z kompa, ze stronki), tak aby wyświetlał się bezpośrednio w poście , bez żadnych hiperłącz itd.

Z góry dzięki ! _thumbsup:

12 odpowiedzi
koval1990
PokerStrategist

1 - wchodzisz na http://imageshack.us/
2 - wrzucasz tan obrazek
3 - kopiujesz "kod forum"
4 - wklejasz w temacie :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tylko sprawdzałem. Ok, dzięki wielkie ! Genialnie ! _thumbsup:

galer
Oldschool Grinder

Możesz też wkleić bezpośrednio obrazek ze strony internetowej.

W tym celu sprawdzasz jaki jest adres obrazka (np. www.superobrazek.jpg) i potem podczas pisania posta klikasz na ikonkę obrazka (nad oknem tekstu, na lewo od ikonki Youtube) i wklejasz ten adres w pasek który się pojawi.

Witam,

tylko gwoli ścisłości. Pod tym linkiem mamy poradnik opisujący szczegółowo, jak wstawić obrazki.

Dziękuję za pomoc :)

Powodzenia _thumbsup:

Frytendo1
PokerStrategist

Hahahah niezłe prowo _ugly:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zadne prowo, wlasnie ten obrazek potrzebuje wkleic do innego działu ; ) Pozdro :)

Kogo jak kogo, ale d3ment0ra nie posądzałbym o prowokację :f_mad:. To porządny użytkownik, który czasami ma po prostu problemy z obrazkami.

Pozdrawiam.

Fajnym rozwiązaniem jest też dropbox ( http://www.dropbox.com ). Polecam.

bearlock
Oldschool Grinder

:facepalm:podepne sie pod temat ... w jaki sposob wstawiacie popapy do dzialu oceny rozdan , chodzi mi samego poczatku do konca ...sorki za banal

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

Napisane przez bearlock
:facepalm:podepne sie pod temat ... w jaki sposob wstawiacie popapy do dzialu oceny rozdan , chodzi mi samego poczatku do konca ...sorki za banal

ja robie print screena (klawisz na klawiaturze) kiedy mam podswietlony pop up.
wrzucamgo potem do painta, wycinam i zapsiuje aby byl widoczny tylko pop up. wysylasz na strone imageshack i wklejasz jako kod forum.

bearlock
Oldschool Grinder

dzieki o to mi chodzilo .... :f_thumbsup: