Witam serdecznie
Niedawno założyłem konto na William Hillu. Po ściągnieciu i zainstalowaniu softu wyskakuje mi błąd ,, program playtech client engine application przestał działać". Pytanie czy ktoś z Państwa rozwiązał już podobny problem. Prosiłbym o jakąś pomoc jak mogę sobie z tym poradzić. Dodam, że używam na Win8.
Mam taki sam problem, jak narazie nie udało się go rozwiązać. Pisałem do supportu, kazano mi usunąć pliki przeglądarki i pobrać program ponownie, ale nie rozwiązało to problemu.
U mnie taki blad wyskakuje raz na jakis czas podczas grania (podobnie jak w Netbet, ale tam czesciej).
Costam pomaga usuwanie historii/ciastek i reszty smieci z Internet Explorera (lub opcje internetowe w panelu ustawien), ale nie rozwiazuje problemu.
Hej,
Ciężko tu podać konkretną przyczynę... zacząłbym od aktualizacji systemu oraz internet explorera.
Dajcie znać czy to pomogło.
Pozdrawiam.
Również od kilkunatu dni mam taki problem żadne deinstalacje i czyszczenie CZYMKOLWIEK nic nie daje... jakimiś cclenerami total unisallerami i tak dalej... oczywiscie tymczasowe wszystko z przeglądarki też. A mimo to po ściągnięciu nowego instalatora i instalacji od razu mam zapisany login domyślnie tam... soft się zawiesz gdy chcęodpalić stolik turniejowy - gdy chcę obserwować cash - o dziwo stolik się uruchamia. Support tylko stała śpiewka :/ zna się ktoś na tym i potrafi pomóc? Może jakiś sposób by w ogóle się dowiedzieć w czym tkwi błąd...
znalazłem jakiś windowsowki plik .wer z raportem błędu ale ni ciula się na tym nie znam