Przejdź do forum
Weryfikacja tożsamo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Weryfikacja tożsamości.

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,342 Wyświetlenia
Qbaloz
PokerStrategist

Witam,
Mam takie pytanie. Odkąd zarejestrowałem się na ps i zdałem quiz nie musiałem przechodzić weryfikacji tożsamości. Praktycznie tego samego dnia po zdaniu quizu dostałem kapitał startowy i bez problemów na nim grałem. W tym momencie wyrobiłem już bonus za kapitał startowy. Zastanawiam się kiedy będę musiał przechodzić tą weryfikację. W momencie kiedy będę chciał wypłacić pieniądze z mojego poker roomu? Gram na Party Poker. Oczywiście weryfikacja nie jest dla mnie jakimś problemem, mam już przygotowane dokumenty do wysłania. Temat napisałem, bo dziwi mnie troszkę to, że nikt na początku nie prosił mnie o dokumenty i dał mi od razu 50$. Na chwilę obecną nie mam zamiaru wypłacać moich pieniędzy z Party Poker, ale chcę wiedzieć na czym stoję, aby potem nie było zaskoczenia jak wyjdzie jakiś bubel.

Pozdrawiam, Qbaloz

@edit
W sumie dział "Pytania początkujących" byłby odpowiedniejszy. Jak jakiś mod tu zajrzy, to proszę o przeniesienie.

8 odpowiedzi
Gifl
Oldschool Grinder

Cześć!

Trzeba tu rozróżnić dwie rzeczy, a tak naprawdę dwie weryfikacje. Jedna jest od PS, a skoro masz już od nich kapitał startowy to już raczej jej nie będziesz przechodził, bo przecież Ci go nie zabiorą ;P . Możesz jednak przejść weryfikacje ze strony Party Poker i będzie miało miejsce (a przynajmniej miało w moim przypadku) w momencie zlecenia depozytu. Dostaniesz telefon od nich i będziesz musiał podać dane jakie masz na koncie, tj. adres, data urodzenia itp. Dodatkowym tutaj czynnikiem jest to, że musisz najpierw coś sam wpłacić, żeby móc wypłacić także porównają np. Twoje dane z mb z tymi na pp. Skan dowodu raczej Cię ominie, po prostu Ps nie weryfikuje każdego, tylko część w miarę losowo ;>

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Weryfikacji nie przechodzą wszyscy. Nasz support ma swoje schematy działania :)

Pozdrawiam

Qbaloz Autor wątku
Qbaloz
PokerStrategist

A takie pytanie z ciekawości. Jak wiadomo można otrzymać drugi kapitał startowy. Losowanie odbywa się tylko wśród osób, które swój pierwszy kapitał przegrały czy również wśród osób, które regularnie grają lub po prostu wykonali warunki bonusu?

Była o tym mowa już w naprawdę wielu, wielu, wielu, wielu, wielu wątkach :) :).

Drugi kapitał startowy otrzymuje się losowo, a tutejsi moderatorzy nie mają na to żadnego wpływu.

Choć fakt faktem, że w moim przypadku dostałem go niejako na moją prośbę. Wysłałem ticketa do PokerStrategy z prośbą o jakiś nowy bonus do wyrobienia czy coś w tym stylu. Następnego dnia dostałem informację, że zostałem wytypowany do drugiego kapitału. Spróbuj tak samo, może i Tobie się poszczęści. :)

Pozdrawiam

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj Qbaloz.

Generalnie jeśli do tej pory nie przeszedłeś weryfikacji tożsamości, to już z naszej strony nie będziesz musiał tego robić. Jedynie PartyPoker lub MoneyBookers mogą cię o to poprosić i przy wypłacie pewno tak się stanie. Co do drugiego kapitału startowego jest on przydzielany całkowicie losowo wśród użytkowników PokerStrategy.com. Niektórzy otrzymali nawet kilka kapitałów startowych, inni np. ja tylko jeden :P. Może kiedyś się trafi drugi. Trzeba sukcesywnie sprawdzać maila :).

Pozdrawiam.

Qbaloz Autor wątku
Qbaloz
PokerStrategist

Napisane przez Yarpengeralt
Była o tym mowa już w naprawdę wielu, wielu, wielu, wielu, wielu wątkach :) :).

Drugi kapitał startowy otrzymuje się losowo, a tutejsi moderatorzy nie mają na to żadnego wpływu.

Choć fakt faktem, że w moim przypadku dostałem go niejako na moją prośbę. Wysłałem ticketa do PokerStrategy z prośbą o jakiś nowy bonus do wyrobienia czy coś w tym stylu. Następnego dnia dostałem informację, że zostałem wytypowany do drugiego kapitału. Spróbuj tak samo, może i Tobie się poszczęści. :)

Pozdrawiam

Mam za co grać i mój bankroll jest większy niż początkowe 50$. Pytałem z ciekawości. Myślę, że nikt nie pogardziłby dodatkowym bonusem w postaci kolejnego kapitału. Zawsze to 50$ więcej do bankrolla:)

Napisane przez Urbi23
Witam,

Weryfikacji nie przechodzą wszyscy. Nasz support ma swoje schematy działania :)

Pozdrawiam

widzimisie pani przy telefonie, i wszystko "tajne"

Mooris
PokerStrategist

To "widzimisie" o którym mówisz, to są standardy dużej i bardzo liczącej się na rynku pokerowym filrmy. Jeśli uważasz, że ta Pani decyduje o przyznaniu kapitału metodą wyrywkową albo np. rzutem kośćmi , to muszę Cię rozczarować. To nie jest żadne "widzimisie", tylko normalne procedury postępowania (chyba każda większa firma ma takie).

Pozdrawiam