Przejdź do forum
weryfikacja poker77...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

weryfikacja poker770

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
959 Wyświetlenia

Któryś dzień zmagam się z tym, żeby dostać darmowy kapitał 50$. Teraz dostałem mejla: Dziękujemy za wprowadzenie szczegółów swojego konta na PokerStrategy.com.

Niestety, nie mogliśmy w tym momencie przelać Ci darmowych 50 $ kapitału startowego, ponieważ wygląda na to, że występuje jakiś problem z Twoim kontem na Poker770.

Aby rozwiązać ten problem, skontaktuj się z biurem obsługi klienta Poker770 wysyłając maila na adres:

support@poker770.co.uk

Dołącz skan dowodu osobistego lub paszportu, potwierdzającego Twoje imię i nazwisko, datę urodzenia oraz miejsce zamieszkania. Jeśli te dokumenty nie zawierają pełnego adresu, prosimy również o dołączenie rachunku zawierającego imię i nazwisko oraz miejsce zamieszkania.

Gdy tylko Poker770 rozwiąże sprawę Twojego konta, odpowiedz na ten ticket, abyśmy mogli przesłać Ci darmowe 50 $ kapitału startowego.

W dalszym ciągu możesz odebrać swoje darmowe 50 $ kapitału startowego, poprzez rejestrację na innym naszym partnerskim poker roomie. Listę dostępnych poker roomów, które oferują darmowe 50 $ oraz instrukcję instalacji i założenia konta, znajdziesz tutaj:

https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/

Wystarczy, że pobierzesz wybrane przez siebie oprogramowanie pokerowe i podążysz za instrukcjami odnośnie założenia konta.

Gdy już to zrobisz, odpowiedz na ten ticket i podaj nam nazwę wybranego poker roomu oraz nazwę użytkownika, pod jaką się zarejestrowałeś. Będziemy wtedy mogli przesłać Ci darmowe 50 $ kapitału startowego.

W międzyczasie, jeśli będziesz miał jakieś problemy czy pytania, nie wahaj się z nami skontaktować. Z przyjemnością pomożemy.

Pozdrawiam,

Dział Transferów PokerStrategy.com

Skan dowodu wysłałem zaraz po tym mejlu i zero odpowiedzi. Co teraz?!

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam,

jeśli wiadomość e-mail oraz skany dowodu wysłałeś na podany wyżej adres supportu Poker770 to należy po prostu uzbroić się w cierpliwość i poczekać. Support tej platformy zajmie weryfikacją i po jej zakończeniu zostaniesz o tym poinformowany.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
aonpl
Oldschool Grinder

[Treść edytowana]

//Proszę podarować sobie takie niesmaczne komentarze - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

LUDZIE! Ile jeszcze trzeba czekać? wprowadzacie w błąd na każdym kroku. Najpierw 50$. Potem się okazuje, że 5 razy po 10$. Czas weryfikacji 2 dni. Mój trwa już tydzień (z czego co najmniej 3 doby weryfikujecie skan mojego dowodu osobistego). Żenada

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam,

przykro nam, że takie odnosisz wrażenie, jednak proszę odróżnić proces weryfikacji na PokerStrategy.com, który zazwyczaj nie trwa dłużej niż 48 godzin od procesu weryfikacji przeprowadzonego w Twoim przypadku przez platformę Poker770 na który wpływu nie mamy.

Jeśli chodzi o zasady progresywnego bankrolla na Poker770 to na każdym kroku w którym decydowałeś się wybrać tę platformę pojawiały się informacje jak wygląda darmowe 50 $ które otrzymujesz na tym poker roomie:

50 $ otrzymasz w pięciu ratach po 10 $

Gdy zdecydujesz, że darmowe 50 $ chcesz otrzymać na Poker770, zostanie ci ono przekazane w pięciu ratach po 10 $.

Pierwsze 10 $ otrzymasz od razu. Następnie, aby otrzymać kolejne 10 $, będziesz musiał rozegrać pięć turniejów z wpisowym 1 $ lub kilkaset rąk w grach cashowych w ciągu 7 dni.

Dokładne wymagania: co każde 7 dni możesz otrzymywać kolejne 10 $. Aby zakwalifikować się na kolejną ratę, musisz wygenerować przynajmniej 0,50 $ w rake'u lub opłatach turniejowych. Rake to opłata, jaką pobiera poker room przy każdym rozdaniu. Zwykle jest to ok. 5% puli.

Jeśli dokonasz dodatkowej wpłaty (przynajmniej 100 $), otrzymasz swoje 50 $ od razu.

Źródło: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/56/

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i proszę uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie wysłać e-mail do supportu Poker770.

Jak tylko dostaniesz wiadomość od Poker770, że Twoje konto zostało zweryfikowane, poinformuj nasz support w tickecie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
ewenement8
Poker Player

Zrezygnuj z poker770 i bierz WilliamHilla to jest ta sama sieć.Otrzymasz tyle samo strategy points za każdego dolara reaku a są dużo mniej problemowi i bardziej pewni.

Edit:jak nie ma Willa to nie wiem co bym zrobił:/

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Niestety nie oferujemy kapitału startowego na platformie William Hill.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Również zarejestrowałem się na poker770 zanim dowiedziałem się o tym że bonus jest rozdzielony na 5 rat.

Na stronie na którą imgoingtomirage podałeś link, oczywiście, jest to wyjaśnione.
Ale, jeśli ktoś od początku postępował zgodnie z informacjami podanymi na stronie i WSZYSTKO robił według instrukcji, to wykonał polecenia rejestracji po kolei a na koniec dotarł do wzmianki o warunkach bonusu.

W rzeczywistości 50$ po REJESTRACJI otrzymuje się obecnie chyba tylko na Titan Poker.

W innych wypadkach to dzieje się po wygenerowaniu określonego zysku dla kasyna bądź dokonaniu wpłaty.

Według waszego poradnika można wejść na stoły 0,10$/0,20$ od razu po otrzymaniu bonusu (czyli zaraz po rejestracji) natomiast po rejestracji na poker770 nie posiadasz nawet minimalnej ilości 300 dużych stawek dla stołów 0,02$/0,04$ (10/0,04=250).

Proszę o wprowadzenie tej drobnej poprawki i umieszczenie informacji o sposobie przydzielania bonusów na początku artykułów, chyba że jest to chwyt marketingowy i bardziej liczą się zyski niż wprowadzenie do pokerowego świata nowych ludzi...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za wpisy, odpowiedzi. Nadal nie otrzymałem żadnych pieniędzy. Dokładnie jak osoba powyżej napisała, że jeśli wykonujesz wszystkie kroki po kolei przesuwając suwak to na samym dole po zatwierdzeniu już wszystkiego dowiaduję się o 50$ rozłożonych na 5 rat i to jeszcze na jakichś warunkach (cash lub turniej - ilość partii).

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Przykro nam, że odnosicie wrażenie, że ktoś tutaj próbuje Was oszukać, zapewniam Was, że tak nie jest. Na każdym kroku rejestracji i procesu otrzymywania kapitału startowego wszystko jest bardzo klarownie opisane i wyjaśnione.

ignisinferius, dzięki, wiemy o tym błędzie i sprawdzamy to.

ogladamfotki, tak jak już wyżej wspomniałem, niestety wszystko zależy teraz od supportu Poker770, jeśli otrzymasz od nich wiadomość, że wszystko już jest ok z Twoim kontem, to skontaktuj się z nami poprzez ticket, a na pewno otrzymasz swój kapitał startowy.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat