Przejdź do forum
Weryfikacja danych ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Weryfikacja danych osobowych...

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,516 Wyświetlenia

Cześć
Jestem nową użytkowniczka PokerStrategy. Dalej czekam na weryfikacje danych;/...problem w tym że nie mam jak mój znajomy opcji by wysłać skan dowodu osobistego tylko odebrać telefon w celu weryfikacji danych od supportu. Dzwonili raz...nie mogłam odebrać więc ustaliłam na dziś o 15 kontakt telefoniczny z Nimi. Zadzwonili o 16:20 !!! Nie mogłam odebrać bo pracuje w tych godzinach. Więc wysłałam maila do Nich z pytaniem czemu nie dzwonili o 15 tylko po 16 ...dalej czekam na odpowiedz. Nie będę mogła odebrać telefonu w najbliższych dniach ponieważ będę za granicą.Wysłałam więc zapytanie czy mogę wysłać skan dowodu.
Co Wy na to?
Ile jeszcze będę czekać?
Chce już zacząć grę

Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam :)

8 odpowiedzi

Cześć amiameli,

tego rodzaju zapytania musisz kierować do naszego supportu pisząc ticketa.
Z poziomu forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, gdyż po prostu nie mamy dostępu do Twoich danych :)
Nic się nie martw, nasz support na pewno się z Tobą skontaktuje.

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Też mam taką nadzieje :) wysłałam od razu ticket'a do supportu.
Więc pozostało tylko cierpliwie czekać...
ehh..

Cześć,

A ja dzisiaj wysłałem swoje zdjęcie z prawem jazdy w ręce + duże zdjęcia prawka i nie przeszedłem weryfikacji. Po co się podaje numer telefonu skoro i tak nikt nie zadzwoni potwierdzić. Na jakiej podstawie się weryfikuje, metodą "rzut monetą"... ?

Pozdrawiam

Mooris
PokerStrategist

Witaj babelek

Niestety nie możemy zdradzać jak przebiega proces weryfikacji, jest to jedna z naszych procedur bezpieczeństwa.

Przykro mi, że nie przeszedłeś procesu weryfikacji, jednak nie zapominaj, że to nie koniec przygody z PokerStrategy.com

Przejrzyj nasze bonusy - https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Nie zapominaj także o programie "Zaproś przyjaciół", gdzie za każdego poleconego do 31 lipca możesz zgarnąć aż 250 $ - więcej informacji tutaj

Zerknij również na nasze freerolle - przegląd freerolli

Pozdrawiam

Ja nie proszę o szczegóły procesu rejestracji. Nie chcę łamać żadnych procedur bezpieczeństwa.

Chciałbym mieć możliwość "zweryfikowania swojej osoby" :))) drogą telefoniczną.
Dodatkowych zdjęć potwierdzających tożsamość Państwo nie chcecie, dlatego proszę o telefon.

Na tickety nikt mi nie odpisuje, dlatego piszę tutaj.

Mooris
PokerStrategist

Niestety tutaj nic nie wskóramy - takimi rzeczami zajmuje się nasz support i możesz skontaktować się z nimi za pomocą ticketów - to jedyna droga.

Pozdrawiam

Dzięki,

Będę w takim razie wysyłać tickety aż do skutku. Może ktoś zajmie ta sytuacją dokladniej. Póki co dostałem nic nie znaczącą odpowiedź od Marty.

Pozdrawiam

Witaj babelek,

Niestety, jak zostałeś poinformowany (a widzę, że nasz support odpowiada na bieżąco na Twoje tickety), Twoje konto nie przeszło pomyślnie procesu weryfikacji i skutkiem tego nie otrzymasz darmowych 50 $.

Przykro mi, ale decyzja nie zostanie zmieniona. Zapraszam Cię jednak do skorzystania z naszej oferty bonusów od pierwszej wpłaty.

Pozdrawiam