Cześć mam pytanie, czy to prawda, ze poziom na każdych grach na każdych stawkach maleje nocą? Czyli bardziej opłacalna jest gra nocą np. zooma? Potrzebuje w przeciągu ok. 45 dni wygrać 240$, wiec chciałbym się dowiedzieć kiedy najlepiej grac. Może to być 2 w nocy, czy też 20 wieczorem. Ranek odpada.
Najlepiej grać w czasie kiedy nie śpisz
Spoiler
a tak na serio to najlepiej grać wieczorami od 20 do 2 w mnocy
240$/45 dni = 5,3$ na dzien graj dobrze niezalezenie o jakiej porze i spokojnie jesteśw stanie to zrobic
Tak, z tym, że ja nei mam Huda nawet. :evil:Grajac zooma NL5, da radę te 240$ ugrać?
Napisane przez Piotrek9456
Tak, z tym, że ja nei mam Huda nawet. :evil:Grajac zooma NL5, da radę te 240$ ugrać?
to jest niewykonalne... jeszcze nikt tego nie zrobił
Na niskich stawkach nie przykładaj aż takiej wagi do pory dnia, bo tam po prostu graja fishe...
Napisane przez wronkaluk
Na niskich stawkach nie przykładaj aż takiej wagi do pory dnia, bo tam po prostu graja fishe...
Pros nie pyta w jakich godzinach najlepiej grać, aby wygrindować $5 -.-
Wygrindować ~5$/dz na NL5 Zoom to jest tak jakbyś chciał amelinum pomalować! Nie da rady!
Spoiler
A tak całkiem serio to zależy to tylko od Twoich umiejętności. Jak jesteś graczem przegrywającym to i najlepsza pora Ci nie pomoże.
Witaj Piotrek9456,
Wybór odpowiedniej pory dnia do grindu jest sprawą indywidualną. Jeśli chodzi o poziom - tak jak napisał wyżej Jatzek3, wieczorami zwiększa się field, a co za tym idzie, przy stołach znajduje się więcej słabszych graczy.
Mała uwaga - wielu pokerzystów przestrzega przed wyznaczaniem sobie celów w konkretnych kwotach. Tyczy się to zwłaszcza graczy początkujących, którzy mogą być zbyt zafiksowani tym co widzą co pięć minut w kasjerze i przez to schodzić ze swojej a-game.
Jeśli chodzi o przeciętny zysk, który chcesz wyciągnąć podczas sesji, aby ugrać wyznaczoną kwotę to... oczywiście, że jest on możliwy. Pomijając niepotrzebne uszczypliwości niektórych, wszystko zależy od Twoich umiejętności.
Aby zwiększyć szanse na osiągnięcie celu, który sobie założyłeś, możesz również liczyć na różne promocje, które dostępne są na roomie, na którym zamierzasz grać.
W kwestii poziomu, oraz rodzaju gier, możesz również zapytać w wątku Poker room dla Ciebie
Pozdrawiam