Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Usunięcie konta:-)

10 Posty
9 Użytkownicy
32 Reakcje
2,920 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
tigerek73
Elite Grinder

Bo widzisz zależy kto poprosi.:fuckyeah:

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Masz za dużo postów nastukane, więc będzie za dużo pustych miejsc, jak razem z kontem wywalą posty. Dlatego zgody na usunięcie konta nie ma i nie będzie. ;]

Odpowiedz
Cytat
tigerek73
Elite Grinder

.

Zmień se hasło żebyś nie mógł się tu zalogować. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
janiboy66
PokerStrategist

.

Nie możesz po prostu wysłać dowodu i rachunku?XD

Odpowiedz
Cytat
bikmak99
PokerStrategist

Ja nie rozumiem dlaczego miałby wysyłać skany dowodu jakimś moderatorom z szemranego forum.

Odpowiedz
Cytat
janiboy66
PokerStrategist

Masz rację:)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Wyobraź sobie scenariusz, że ktoś włamuje się na Twoje konto i prosi o jego usunięcie, a jego prośba zostaje zrealizowana bez weryfikacji, że jest to osoba, która faktycznie jest właścicielem konta :thinking:

Nie wiem czy coś się zmieniło w kwestii obsługi serwisu, ale biorąc pod uwagę, że firma musi przestrzegać prawa dotyczącego prywatności, to mało prawdopodobnym jest, aby moderator miał wgląd w Twoje dane osobowe i dokumenty, które przesyłasz, jest to raczej wykwalifikowany i przeszkolony pracownik.

Zawsze możesz powołać się na GDPR aka RODO i na tej podstawie poprosić administratora danych o interwencję i usunięcie Twojego konta np. tutaj: privacy@PokerStrategy.com

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales
Elite Grinder

Ale o czym Ty piszesz, jakie problemy z hazardem? Albo ja o czyms nie wiem, albo to jest tylko jakies pieprzone forum, na ktorym nawet jakbys chcial to nie mozesz przegrac pieniedzy, wiec nie rozumiem z czym masz problem? Przeciez konto na roomach mozesz zamknac bez problemu, a w czym Ci przeszkadza strategy? Albo co za problem tu po prostu nie wchodzic? No ale ok, zakladajac, ze masz problemy natury psychicznej i nie potrafisz sie powstrzymac to jak ma niby Ci to pomoc w upierdalaniu hajsu? Ze jak PS nie przypomni Ci o pokerze to nie bedziesz o nim w ogole pamietal? Bo brzmi to tak jakbys przez to forum logowal sie na jakiegos klienta, przegrywal hajs i winil za to wszystko strategy

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć raczek666,

Rozmawiałem na temat Twojego problemu/sytuacji z osobami, które zajmują się takimi sprawami.

Jeśli naprawdę chcesz usunąć swoje konto, napisz jeszcze raz ticket z taką prośbą i jestem przekonany, że tym razem zostanie ona spełniona.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat