Cześć wszystkim! mam takie pytanie chciałbym usunąć czy też dezaktywować swoje konta na PartyPoker i Pokerstars ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić? Dziękuję
Po co? Jak usuniesz to nie bedziesz juz miał możliwości gry bo nie mozna wtedy otworzyć nowego konta.
Przemyśl to.
Jestem pewny tego co chcę zrobić Michasia to nie jest dla mnie i chciałbym pozamykać moje konta w 100% tylko chciałbym wiedzieć jak
Myślę, ze jak napiszesz do supportu to zrobią to ręcznie, bo chyba nie ma takiej opcji w sofcie.
Mogę prosić o email do supportu z PartyPoker? Do PS napisałem od razu dostałem odzew a z Party czekam parę godzin i nic, nie wiem czy na dobry email wyslalem wiadomosc
info@partypoker.com
możesz też spróbować na livechat https://www.partypoker.com/contact-us.html (english only)
btw. cierpliwości, parę godzin czekania to standard, czasem może być nawet kilka dni...
Nie rozumiem właśnie dostałem odpowiedź
Szanowny Graczu,
Dziękujemy za skontaktowanie się z działem obsługi klienta.
Pamiętaj, że e-mail z którego piszesz, nie jest związany z kontem w naszej witrynie.
Uprzejmie prosimy Cię o kontakt z zarejestrowanego adresu e-mail, ponieważ ze względów bezpieczeństwa nie możemy podać żadnych konkretnych informacji na temat wiadomości e-mail związanych z danym kontem.
A piszę do nich z tego samego emaila na którym mam swoje konto na PartyPoker.