Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Usunięcie kont

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,135 Wyświetlenia

Cześć wszystkim! mam takie pytanie chciałbym usunąć czy też dezaktywować swoje konta na PartyPoker i Pokerstars ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić? Dziękuję

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Michasia
Elite Grinder

Po co? Jak usuniesz to nie bedziesz juz miał możliwości gry bo nie mozna wtedy otworzyć nowego konta.
Przemyśl to.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jestem pewny tego co chcę zrobić Michasia to nie jest dla mnie i chciałbym pozamykać moje konta w 100% tylko chciałbym wiedzieć jak :P

Odpowiedz
Cytat
Michasia
Elite Grinder

Myślę, ze jak napiszesz do supportu to zrobią to ręcznie, bo chyba nie ma takiej opcji w sofcie.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mogę prosić o email do supportu z PartyPoker? Do PS napisałem od razu dostałem odzew a z Party czekam parę godzin i nic, nie wiem czy na dobry email wyslalem wiadomosc

Odpowiedz
Cytat
mrozzu
Poker Player

info@partypoker.com

możesz też spróbować na livechat https://www.partypoker.com/contact-us.html (english only)

btw. cierpliwości, parę godzin czekania to standard, czasem może być nawet kilka dni...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziękuję

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie rozumiem właśnie dostałem odpowiedź

Szanowny Graczu,

Dziękujemy za skontaktowanie się z działem obsługi klienta.

Pamiętaj, że e-mail z którego piszesz, nie jest związany z kontem w naszej witrynie.

Uprzejmie prosimy Cię o kontakt z zarejestrowanego adresu e-mail, ponieważ ze względów bezpieczeństwa nie możemy podać żadnych konkretnych informacji na temat wiadomości e-mail związanych z danym kontem.

A piszę do nich z tego samego emaila na którym mam swoje konto na PartyPoker.

Odpowiedz
Cytat
art133
Oldschool Grinder

Wejdź na PP i sprawdź w ustawieniach osobistych jaki masz tam @

Odpowiedz
Cytat