Przejdź do forum
Tani rezerwowy inte...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tani rezerwowy internet.

31 Posty
14 Użytkownicy
6 Reakcje
4,056 Wyświetlenia
kzysiek21 Autor wątku
kzysiek21
Legacy Member

Dzieki, za wszelkie podpowiedzi, na dzwonieniu mi nie zależy , chyba zdecyduje się zakupić modem z play i bedę kupował co miesiąc najtańszy pakiet internetowy tak jak kolega Robert proponuje,

Odpowiedz
Cytat
kamilecek001
PokerStrategist

Napisane przez ONKAM
Orange to w ogóle jakaś porażka.
1. Jak bierzesz internet stacjonarny to co doliczają opłatę za "utrzymanie linii" - cokolwiek to znaczy
2. A jak ostatnio chciałem podmienić zepsuty telefon na telefon kupiony razem z abonamentem w orange to się okazało że ma sim locka. Chyba jako jedyni go do dziś stosują.

Bo neostrada leci przez kable tp to musi byc linia, mozesz sobie wziasc telefon stacjnorany w tej samej cenie co utrzymanie lini z rozmowami bez limitow.
Mi ten internet mobilny w orange dziala bez zarzutow i sobie przedluzam umowe cena spadla i pakiet troche wiekszy.
Za 45zl miesiecznie masz 210gb pakietu po wykorzystaniu spada do 1mb + noce bez limitu wiec po nocach mozna sobie sciagac co popadnie

Odpowiedz
Cytat
ONKAM
PokerStrategist

Napisane przez kamilecek001

Napisane przez ONKAM
Orange to w ogóle jakaś porażka.
1. Jak bierzesz internet stacjonarny to co doliczają opłatę za "utrzymanie linii" - cokolwiek to znaczy
2. A jak ostatnio chciałem podmienić zepsuty telefon na telefon kupiony razem z abonamentem w orange to się okazało że ma sim locka. Chyba jako jedyni go do dziś stosują.

Bo neostrada leci przez kable tp to musi byc linia, mozesz sobie wziasc telefon stacjnorany w tej samej cenie co utrzymanie lini z rozmowami bez limitow.
Mi ten internet mobilny w orange dziala bez zarzutow i sobie przedluzam umowe cena spadla i pakiet troche wiekszy.
Za 45zl miesiecznie masz 210gb pakietu po wykorzystaniu spada do 1mb + noce bez limitu wiec po nocach mozna sobie sciagac co popadnie

O jakości połączenia internetu w orange słyszałem dużo plusów, więc nie polemizuję. Ale z tą linią obowiązkową to jest gruba przesada i ukryty koszt. Coś jak tu:

Odpowiedz
Cytat
kamilecek001
PokerStrategist

Neostrady nidgy nie mialem bo zawsze slynela z kiepskiej opinii, ale np w Upc tez jest ukryta oplata tylko zwykle jest oplacana przez administracje z czynszow.Wiec w niektorych blokach moze i linia neo jest w cenie czynszu.
Netia dziala tak samo ja Neo i chyba nie maja tego wymogu posiadania linni, ale za to jest jakas oplata bezpieczny iternet 10zl miesiecznie z ktorej nie da sie zrezygnowac.Ich oferty wlasciwie wychodza tak samo a nawet w neo lepiej bo, mozesz sobie telefon stacjonarny jeszcze wziasc, to ich blad marketingowy powinni wpisac to w cene to bys nie mial o czym narzekac ;d
https://www.netia.pl/zamowienie_dom,79293.html
https://www.orange.pl/zamawiam-swiatlowod

Odpowiedz
Cytat
KozaczenkoO
PokerStrategist

Napisane przez giuseppePK

Napisane przez KozaczenkoO

http://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4004600968,article.html

Przecież to jest paranoja :D
W Aero za 5zł masz 3gb na 30DNI!
Czyli za 10zł masz tyle co tutaj za 30zł :) Faktycznie konkurencyjna oferta z orange :f_drink:

rozumiem że z Aero dzwonisz sobie gdzie chcesz ?

Rozumiem ze przeczytales pierwszego posta??

nie widzę żeby napisał że potrzebny mu sam internet, być może ma akurat orange i chyba lepsze to niż kupować osobny modem i osobną kartę bo jeśli o internet chodzi to działa całkiem przyzwoicie

Odpowiedz
Cytat
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
KozaczenkoO
PokerStrategist

Napisane przez mampokera
gość nade mną rewelacja

nie widzę żeby napisał że potrzebny mu sam internet...

temat wątku : tani rezerwowy internet :f_cool:

ale zamiast się przyznać że faktycznie dałą się słabą oferte to lepiej brnąć i wyciągać jakieś z dupy argumenty.
skończ tę farse ziom.

przynajmniej napisałem mu jakaś możliwość która wystarcza w zupełności jeśli chodzi o internet w telefonie który może być rezerwowym w przypadku problemów ze stacjonarnym, a Ty jedynie przychodzisz i się przypierdalasz nie wnosząc nic, pokaż mi które argumenty są z dupy, pokaż mi że oferta jest faktycznie słaba. a tak btw to nie jesteśmy "ziomami".

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

A no taka że w orange za 5zł masz 500mb na dwa dni.
Najmniejsza oferta to 30zł 6gb/30dni.
Nju ma za 29zł chyba 25gb i sieć orange.
Play nie wiem ale też ma fajne oferty.
Plus jest mega do bani na równi z Orange.
Aero za 5zł 3gb/30 dni.
Napisz jeszcze raz na czym opierasz swoją wersję że orange jest godne uwagi??

Odpowiedz
Cytat
KozaczenkoO
PokerStrategist

Aero za 5zł 3gb/30 dni.

chodzi o to że jeśli doładujesz konto za 50 pln to masz to 50 pln na rozmowy i smsy + dostajesz pakiet internetu. Nie wiem jak jest w innych sieciach czy bonus jest na tej samej zasadzie, czy musisz doładować konto i z tego doładowania musisz kupić pakiet, druga sprawa jest taka że jak ja szukałem takiego internetu to na dwóch wsiach w których odwiedzam rodzinę zasięg miał jedynie orange, internet z play nie hulał, plus nie miał żadnych tego typu pakietów, a o aero się nie dowiadywałem

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Jak cos to aero korzysta ze wszystkich sieci. Ale ogólnie wiadomo jak to jest w praktyce. ;)

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet
PokerStrategist

Aero za 5zł 3gb/30 dni.

http://www.njumobile.pl/oferta/internetowy#data_szczegoly
40gb za 29zł w nju. Po 3ech msc jak nie używasz nie płacisz(i to dosłownie nie możesz używać) i dalej masz 80gb/ 100gb i 120gb w tej samej cene.

Ale jeśli chodzi o tani rez internet tylko do poksa brałbym zapewne Aero. Doładował konto za powiedzmy 100zł, aby było aktywne cały rok i kupował pakiety kiedy byłby potrzebne. Z tych ofert oczywiście.

Ale jeszcze natknęło mnie na to: https://a2mobile.pl

Sieć a2mobile to nowa marka na polskim rynku GSM. Została uruchomiona początkiem września 2016 roku, a jej właścicielem jest dobrze znana firma Aero2 – strukturalny operator telefonii komórkowej w Polsce, który zasłynął z dostarczania darmowego Internetu na terenie kraju. A2mobile oferuje pakiety prepaid, które są skierowane dla różnych grup odbiorców. W ofercie operatora znajdują się zarówno tanie taryfy, jak i oferty no limit z 10 GB pakietu internetowego.

Wychodzi 10zł bez limitu (??) niech autor sobie zobaczy ocb

Odpowiedz
Cytat