Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] takie pytanko..

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
408 Wyświetlenia

Mam pytanko jezeli juz Quiz zaliczony to jak dlugo mozna czekac na kapitał startowy i czy jezeli zle zarejestrowalam konto na pokerstars to czy mi ktos wysle jakis ticet ze zle zalozalam konto ?? odpiszcze dziekuje bardzo :*

6 odpowiedzi
Qsypal
BlackMember

Witaj

Jeżeli nie zostaniesz poproszona o skan dowodu, to kapitał pojawi się w przeciągu 48h. Jeżeli będą jakieś problemy, to nasz support na pewno poinformuje Cię poprzez ticket.

Pozdrawiam i zapraszam do udzielania się na naszym forum

Qsy

Mam pytanie odnosnie tego quizu.Czy pytania te sa caly czas te same?Czy zmieniaj sie za kazdym razem?Z góry dziekuje

Riverneed
PokerStrategist

Zmieniają się, ale wszystkie mają podobny poziom trudności ;)

adramalech
Oldschool Grinder

golabek11 napisał
Mam pytanie odnosnie tego quizu.Czy pytania te sa caly czas te same?Czy zmieniaj sie za kazdym razem?Z góry dziekuje

Ale jakie ma to znaczenie skoro wystarczy zapoznać się z artykułami (które i tak w/g mnie są do gry niezbędne), w sekcji basic aby go (test) zdać?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Aha jeszcze jedna sprawa przesłalam wczoraj kopie dowodu i w zwiazku z tym czy jest szansa ze jeszcze dzis wieczorkiem zagram na rl kaske ?? jezeli nie to ile trzeba czekac na pieniazku od momentu przeslania dokumentow ?? Dzieki

Riverneed
PokerStrategist

Dziś wieczorem kaski raczej jeszcze nie dostaniesz, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość na ~48 godzin.