Mam pytanko jezeli juz Quiz zaliczony to jak dlugo mozna czekac na kapitał startowy i czy jezeli zle zarejestrowalam konto na pokerstars to czy mi ktos wysle jakis ticet ze zle zalozalam konto ?? odpiszcze dziekuje bardzo :*
Witaj
Jeżeli nie zostaniesz poproszona o skan dowodu, to kapitał pojawi się w przeciągu 48h. Jeżeli będą jakieś problemy, to nasz support na pewno poinformuje Cię poprzez ticket.
Pozdrawiam i zapraszam do udzielania się na naszym forum
Qsy
Mam pytanie odnosnie tego quizu.Czy pytania te sa caly czas te same?Czy zmieniaj sie za kazdym razem?Z góry dziekuje
golabek11 napisał
Mam pytanie odnosnie tego quizu.Czy pytania te sa caly czas te same?Czy zmieniaj sie za kazdym razem?Z góry dziekuje
Ale jakie ma to znaczenie skoro wystarczy zapoznać się z artykułami (które i tak w/g mnie są do gry niezbędne), w sekcji basic aby go (test) zdać?
Aha jeszcze jedna sprawa przesłalam wczoraj kopie dowodu i w zwiazku z tym czy jest szansa ze jeszcze dzis wieczorkiem zagram na rl kaske ?? jezeli nie to ile trzeba czekac na pieniazku od momentu przeslania dokumentow ?? Dzieki
Dziś wieczorem kaski raczej jeszcze nie dostaniesz, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość na ~48 godzin.