Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

StrategyPoints

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
731 Wyświetlenia
lbass86

Witam

Dłuższy czas nie grałem na żadnym poker roomie, które mam podpięte do PokerStrategy.
Kiedy wznowiłem grę niestety nie zbiera mi StrategyPoints.

Proszę o pomoc.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Główny administrator
spinek

Hej lbass86,

A o jaki poker room chodzi?
Sprawdź czy masz podane poprawne dane na stronie swojego profilu.

Najłatwiej będzie uzyskać pomoc, pisząc ticketa do naszego supportu (na dole strony), ponieważ oni mają dostęp do szczegółów dotyczących Twojego konta.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kopciuchba21

witam wplacilem na william hill pieniadze gralem tam i nie dostalem strategy pionts za wplate niby jest 500 punktow czekam juz chyba z 5 dni i nic tak samo za gre powinienem miec wiecej mozna to sprawdzic

Odpowiedz
Cytat
Pegi21

Niestety ja też mam problem z punktami. gram na netbetku i od 1 lutego nadal punkty są w stanie oczekiwania.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

@Pegi21

Niestety nie otrzymaliśmy jeszcze danych z NetBet Poker z lutego.

@kopciuchba21
W takim sprawach najlepiej kontaktować się przez ticket z naszym supportem (na dole strony), ponieważ oni mogą sprawdzić co się dzieje.

Ilość przyznanych StrategyPoints zależy od wysokości wpłaty.

Za swój pierwszy depozyt otrzymasz 100 bonusowych StrategyPoints, co od razu da ci srebro i dostęp do zaawansowanych strategii i materiałów szkoleniowych. Jeśli twój pierwszy depozyt przekroczy sumę 100 $, otrzymasz 1 bonusowy StrategyPoint (aż do 500) za każdego wpłaconego dolara. Możesz w ten sposób osiągnąć złoty status.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Jest napisane ze Strategy points moga byc naliczane w przeciagu nawet7 dni... ja juz czekam 3 dzien od powiązania konta, mam nadzieje ze w koncu cos wejdzie :)

Odpowiedz
Cytat
kur87

Szanowana Redakcjo
chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa naliczania punktów z lutego na Netbet. Od początku lutego zgromadziłem kilka $rake + dokonałem pierwszej wpłaty aby uzyskać status srebrny, a do dzisiaj ani widu ani słychu.

Odpowiedz
Cytat
zdzisek1983

Od początku lutego nie otrzymałem żadnych StrategyPoints z Titana, chciałbym wiedzieć dlaczego, konto podpięte prawidłowo, bo wcześnie naliczało punkty z Titana

Odpowiedz
Cytat

Witam mam pytanie odnośnie StrategyPoints. Rozumiem że zbiera się je do podwyższenia statusu ale czy to daje jakieś bonusy typu darmowa gotówka na platwormę pokerową??

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Za StrategyPoints masz dostęp do materiałów szkoleniowych. Owszem jest też dostępna gotówka za uzbierane punkty, tylko trzeba wyrabiać co najmniej 2500 StrategyPoints w przeciągu miesiąca, aby otrzymać $ -> Gemstone.

Weź też pod uwagę, że gotówkę za zdobyte punkty otrzymujesz także na poker roomie ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat