Hej, mam pytanie. Na moim koncie nie zostały doliczone żadne SP za okres od 27.10 do końca miesiaca. Co prawda nie grałem dużo, ale wydaje mi się, że jakieś SP powinny wskoczyć. Teraz sprawdzenie aktualizacji punktów dotyczy tylko listopada. Zależy mi na tym o tyle, że zabrakło mi 11 pkt do złotego statusu. Mógłby ktoś potwierdzić, że z tymi SP u mnie wszystko przebiegło poprawnie? Pozdro ; - )
Wejdź w "moje strategypoint" i tam masz opcję - "okres" i możesz zmienić na poprzedni miesiąc.
Hej yubby,
Jeśli przy jakimś dniu widnieje status "oczekujące", oznacza to, że jeszcze nie otrzymaliśmy informacji od pokerroom'u. Gdy tylko te informacje otrzymamy, StrategyPoints zostaną przyznane, a status zaktualizowany.
Pozdrawiam
czy jak zyskam poziom silver to w następnym miesiącu mogę go stracić jak nie uzyskam wystarczającej ilości punktów.
i za co przydziela punkty strona pokerstrategy. bo sa wyszczególnione dwie rubryki.
Dzięki
Hej,
Punkty na PokerStrategy.com przyznawane są za wygenerowany rake na powiązanym z naszą stroną poker roomie. Powiązany poker room to poker room, na którym konto założyłeś zgodnie z naszą instrukcją. Lista partnerskich platform znajduje się na poniższej stronie:
-> Najlepsze bonusy pokerowe online
Dodatkowo możesz otrzymać bonusowe punkty. Otrzymasz w danym dniu jednorazowo 10 bonusowych punktów jeśli zdobędziesz co najmniej 1 StrategyPoint. Dodatkowo na niektórych poker roomach można otrzymać bonusowe punkty za dokonanie depozytu. Lista tych poker roomów znajduje się w linku, który przed chwilą wstawiłem. Na stronie danego poker roomu musi znajdować się informacja o tym, że za depozyt na nim możesz otrzymać bonusowe punkty.
Pozdrawiam.