Od jakiegoś czasu mam problem związany z strategy points, tzn od ponad tygodnia na platformach p* i pp uzbierałem ponad 300 pkt do tego powinienem dostac za każdy dzień 10 pkt extra no ale niestety moja suma na koncie pokerstrategy.com nie ruszyła się ani trochę. Co lepsze w histori pp w roomach po prawej stronie jak patrzę to wygląda tak jakbym w ogóle nie grał na tych roomach. Pewnie padnie pytanie czy mam dobrze przypisane konta do profilu... Wysłałem ticketa do supportu z takim pytaniem bo wydaje mi się to dziwne. Czy ktoś wie co może się dziać??
Witaj,
wysłanie ticketu do naszego supportu było dobrym pomysłem. Poczekaj na ich odpowiedź, a w międzyczasie możesz sprawdzić jeszcze jedną rzecz.
W oprogramowaniu Poker Stars możesz sprawdzić, czy zgodziłeś się na przekazywanie danych osobowych.
Pamiętaj, że musisz zgodzić się na przekazywanie danych oraz informacji. Tylko wtedy będziemy otrzymywać od PokerStars dane z twojej gry, które umożliwią nam naliczanie ugranych przez ciebie StrategyPoints.
Jeżeli zapomniałeś o zgodzie, możesz to zrobić również później. Naciśnij tylko Requests (w polskiej wersji: Żądania) w menu, a następnie Information Sharing (w polskiej wersji Przekazywanie Danych).
Jeżeli nie wyraziłeś zgody na przetwarzanie danych osobowych, to może to być powodem, że nie otrzymujesz StrategyPoints.
Pozdrawiam,
dohpaZ
U mnie pojawiają się kropki zamiast punktów. A najlepsze jest to, że z 18.10 zostały już naliczone pkt., a z wcześniejszych dni jeszcze nie. Być może są jakieś problemy z przesyłaniem informacji z poker roomów.
Witaj aaneciak,
jeżeli masz w danym dniu kropeczki, oznacza to, że nie otrzymaliśmy jeszcze danych od poker roomu. Czasami trwa to trochę dłużej, a my nie mamy niestety na to wpływu.
Nie musisz się jednak obawiać, Twoje punkty na pewno nie zginą. Jak tylko dostaniemy informację od poker roomu, punkty pojawią się na Twoim koncie.
Pozdrawiam,
dohpaZ
dostałem odp na ticketa od supportu o treści takiej iż konto o nazwie które im podałem zostało przypisane do innego użytkownika... Jakim cudem skoro osobiście posiadam tylko i wyłacznie jedno konto na poker strategy... Mam nadzieje że ta sprawa się wyjaśni i moje pkt nie zostaną utracone i zapisane na moim koncie.
Witaj Vydra88.
Widzę, że napisałeś kolejny ticket w tej sprawie. Poprosiłam już nasz support, aby zajął się Twoją sprawą, wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź.
Pozdrawiam.
dostałem kolejnego ticketa który brzmi w skrócie tak iż poker strategy nie może przypisać tego konta do mojego profilu gdyż jest on wpisany u innego użytkownika, może on przepisać go w tedy gdy ten użytkownik się na to zgodzi... No brzydko mówiąc i za przeproszeniem- bez jaj! Przecież nie mogę zakładać 2 konta na pp bo jest to nie zgodne z regulaminem a 2 na pp posiadam cały swój bankroll i nie zamierzam go przenosić póki co na innym room. 3 mam tam w tym tygodniu ugrane ponad 200pkt +10 pkt za każdy dzień to by dało troszkę pkt. No fakt faktem iż możliwe że pomyliłem się przy dopisywaniu nicku z roomu na poker strategy i podałem taki jaki mam na FTP i P*. Ale teraz pkt dostaje inna osoba za moją grę a ja nie mogę nic z tym zrobić.
Witam Cię ponownie.
Jest to mało prawdopodobne, żeby ktoś inny podał sobie Twój nick z platformy w swoim profilu. Czy na pewno wprowadziłeś poprawny nick do swojego profilu Vydra88 na PokerStrategy.com?
już sprawa została skutecznie załatwiona przez support pokerstrategy, także dziękuję za pomoc;]