Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Statystyki

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
536 Wyświetlenia

Witam, mam takie pytanie. Kazdy z was zamieszcza tutaj różne statystyki rozegranych rąk etc. z jakiej strony można zaczerpnąć swoje statystyki ? Ile tych rak rozegralem i zyski?

8 odpowiedzi

Do tego potrzebujesz odpowiednich programów takich jak: Poker Tracker, Holdem Manager czy Elephant który możesz ściągnąć z PokerStrategy, Wiecej informacji znajdziesz na forum w odpowiednim dziale: Narzędzia pokerowe i pomoc techniczna, a także Elephant: https://polska.pokerstrategy.com/software/9/
Myśle że troszke pomogłem
Pozdrawiam

Witam Serdecznie :D

Wyżej wymienione statystyki pochodzą z programów, które pomagają graczom funkcjonować są to Poker Traker 3 (PT3), Elephant od PS oraz Holdem manager
(HM) z nich właśnie czerpiemy te informacje....

Na PS masz filmy o tych programach w sekcji wideo

Z poważaniem
Mienso24 _cool:

P.S jesli bedziesz miał dodatkowe pytania pisz w tym temacie :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No dobrze zainstalowalem to PokerStrategy Elephant ale nie wiem jak mam stworzyć tą bazę danych by można było analizować ręce. Gdyz nie wyskoczyło mi tak jak jest w filmiku .
Czy moze mnie ktos pokierować recznie co i jak mam robic.

z tym Ci nie pomogę ponieważ nie mam elephanta napisz do działu "narzędzia pokerowe i pomoc techniczna" tylko najpierw przeczytaj :

FAQ & poradniki czyli przeczytaj zanim założysz temat w tym dziale

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A czy możesz polecic jakis inny program dobry, a takze pomoc przebrnac przez te wszystkie konfiguracje?

gentelmanplus

Holdem Menager ;-)
do tego tylko potrzebne jest postgreSQL i będzie Ci śmigać, na YT jest masa filmików (poradników) dzięki którym powinieneś sobie poradzić z instalacją.

Frytendo1

Masz triala 15dni - holdem manager, 60 albo 40 dni poker tracker 3. Jezeli nie chcesz kupowac to sobie sciagnij i masz razem prawie 2 miesiace, do tego czasu mozesz wyrobic 1000pkt na licencje do elephanta.

Co robisz?

1. google i sciagasz instalke
2. Zaznaczasz w sofcie swojego roomu zeby zapisywal historie Twoich rozdan i przelaczasz menu na jezyk angielski w sofice poker roomu.
3. instalujesz program i wskazujesz, gdzie zapisujesz swoja historie rozdac, pozniej konfigurujesz po swojemu te wszystkie tabelki (zaznaczasz jakie statystyki chcesz widziec podczas gry)
4. Odpalasz auto import w programie i cieszysz sie.

Ososbiscie lubie Holdem Managera, Poker Trackera uzywam obecnie bo zjadam triala. Nastepnie zobacze co oferuje nasze kochane ps.com swoim elephantem i jezeli podpasuje mi to zostane przy nim, a jezeli bedzie to dla mnie za malo to wykupie HM'a. Polecam Ci podobna droge.

Pozdrawiam!

Cześć WhiteSatin69,

zamieszczane na forum statystyki pochodzą z trzech programów: PokerStrategy Elephant, Holdem Manager oraz Poker Tracker.

Najpierw musisz zainstalować jeden z nich i zbierać swoje rozdania do bazy danych. W ten sposób będziesz mógł wstawić własne statystyki.
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania dotyczące konfiguracji owych programów, to zapraszam do działo pomocy technicznej.

Pozdrawiam.