Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Status

12 Posty
5 Użytkownicy
4 Reakcje
520 Wyświetlenia
Cris155s

Witam

chcialbym anulowac automatyczne pobieranie oplaty za status. Widzialem kiedys, ze trzeba bylo adminowi marta to zglosic czy to jest dalej aktualne?

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Główny administrator
Marta

Cześć Cris155s,

Sorry nie widziałam tego pytania, zwykle podobne pytania są postowane w dziale Skrilla, tak czy siak - zaraz to ogranę. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
smiechu89

Witam chciałbym wykupić złoty status jednak jak wszedłem w opcje to zobaczyłem że za srebro mam jeden transfer w toku a status srebrny też chciałem tylko na jeden miesiąc. Moje pytanie brzmi czy muszę najpierw dokonać płatności za srebrny status czy można to anulować i wtedy wykupić złoty tylko na jeden miesiąc??

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Cześć smiechu89,

zobaczę czy da się anulować oczekujący transfer (i przy okazji wyłączyć automatyczne odnawianie płatności). Jeżeli tak, to po anulowaniu transferu za status srebrny, możesz wykupić złoty.

Dam znać.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Update dla smiechu89: zrobione, transakcja została anulowana. Możesz zakupić złoty status.

Odpowiedz
Cytat
smiechu89

Bardzo dziękuję

Odpowiedz
Cytat
celiac7

@Marta - To korzystając z okazji może dorzucę swoje trzy grosze
W piątek dokonałem depozytu na WilliamHill. Dostałem w roomie wiadomość, że wraz z depozytem dostanę tam jakieś bonusy, a w tym było podwyższenie wartości użytkownika do statustu Srebrnego. Do dzisiaj nie otrzymałem statusu, ale otrzymałem strategypoints za grę tego dnia.

Odpowiedz
Cytat
GregPL191

Napisane przez celiac7
@Marta - To korzystając z okazji może dorzucę swoje trzy grosze
W piątek dokonałem depozytu na WilliamHill. Dostałem w roomie wiadomość, że wraz z depozytem dostanę tam jakieś bonusy, a w tym było podwyższenie wartości użytkownika do statustu Srebrnego. Do dzisiaj nie otrzymałem statusu, ale otrzymałem strategypoints za grę tego dnia.

up, po ilu dniach od pierwszego depozytu otrzymuje się podwyższenie statusu?

Odpowiedz
Cytat
celiac7

ja dokonałem depozytu 22 listopada, a podwyższenie statusu miałem 26 listopada. Chociaż z drugiej strony to żaden plus, bo podwyższenie statusu mam tylko do końca listopada, więc zaledwie kilka dni :f_ugly: Troszkę kiepsko, bo gdyby mi podwyższyli 30 listopada, to co, mam tylko jeden dzień? :D

Na szczęście uzbieram do końca miesiąca minimum do utrzymania tego statusu (100pkt).

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

GregPL191, podwyższenie statusu następuje po tym, jak otrzymamy informację od poker roomu o Twoim depozycie (1-3 dni), wtedy też bonusowe StrategyPoints są przyznawane na Twoje konto. Czasami bywa tak, że mimo złożenia depozytu, po kilku dniach wciąż nie ma bonusowych punktów - wtedy warto skonktaktować się z naszym supportem.

celiac7, status przyznawany jest na ten + kolejny miesiąc, także srebro (za depozyt) zachowasz tak czy siak do końca grudnia.

Odpowiedz
Cytat
celiac7

Marta, bardzo mnie ucieszyła Twoja wiadomość. Trochę się przestraszyłem, bo widzę taki komunikat:

Tak czy siak, w tym miesiącu uciułałem te 100pkt i silver tak czy siak będzie :D :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

celiac7 :) :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat