Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stacking

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
754 Wyświetlenia

Witam zainteresowany był bym stackowaniem graczy, niestety nie mam statusu zlotego, i zastanawiam się:
1.Czy oferty są poważne. Czy gracze którzy kupili sobie złoto i liczą na stacking czy raczej gracze którzy mają sporą próbkę gier i dobre wyniki
2. Jak często pojawiają się oferty stackingu
3. Czy oferty stacking są na zróżnicowanym poziomie finansowym( czy ktoś szuka np 1k-5k $, raczej 5k+, czy w ogóle stackuje się na pojedyncze turnieje)
4.Wszelkie moje dotychczasowe przygody z pokerem kończyły się torbą jedynie na ftp szło zajebiście aż zamknęli.
Więc lepiej kupić status złoty czy liczyć na cud, i próbować go ugrać?

Pozdrawiam
I proszę o odpowiedz kogoś kto ma dostęp do działu stackingu

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
queristo
PokerStrategist

Napisane przez fililp88
1.Czy oferty są poważne. Czy gracze którzy kupili sobie złoto i liczą na stacking czy raczej gracze którzy mają sporą próbkę gier i dobre wyniki

Jest sporo ofert od osób z dużym doświadczeniem (między innymi od niektórych trenerów), jak również od osób, które np. niedawno zaczęły grać MTT i mają jeszcze niewielką próbkę w tej odmianie.

Napisane przez fililp88

Praktycznie codziennie, najwięcej przed weekendem i przy okazji wydarzeń typu TCOOP.

Napisane przez fililp88
3. Czy oferty stacking są na zróżnicowanym poziomie finansowym( czy ktoś szuka np 1k-5k $, raczej 5k+, czy w ogóle stackuje się na pojedyncze turnieje)

Na ogół oferty obejmują pewnę liczbę MTT (20, 50, czasem 100 i więcej), od mikro MTT po majorsy.

Napisane przez fililp88
4.Wszelkie moje dotychczasowe przygody z pokerem kończyły się torbą jedynie na ftp szło zajebiście aż zamknęli.

Chyba taniej będzie go ugrać.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez queristo

Napisane przez fililp88

Jest sporo ofert od osób z dużym doświadczeniem (między innymi od niektórych trenerów), jak również od osób, które np. niedawno zaczęły grać MTT i mają jeszcze niewielką próbkę w tej odmianie.

Napisane przez fililp88

Praktycznie codziennie, najwięcej przed weekendem i przy okazji wydarzeń typu TCOOP.

Napisane przez fililp88

Na ogół oferty obejmują pewnę liczbę MTT (20, 50, czasem 100 i więcej), od mikro MTT po majorsy.

Napisane przez fililp88

Chyba taniej będzie go ugrać.

Dzięki za odpowiedz

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam fililp88,

potwierdzam iż to co napisał queristo jest prawdą _thumbsup:
Nasi użytkownicy wystawiają sporo zróżnicowanych ofert, ponadto można zauważyć, że ten "rynek cały czas się rozwija, więc z pewnością ofert będzie przybywać :)

Natomiast co do złota, ja bym Tobie polecał jednak spróbować ugrać te 500 pkt, biorąc pod uwagę fakt, że grając regularnie i zdobywając dziennie przynajmniej 1 pkt SP, otrzymuje się 10 darmowych punktów. W ten sposób miesięcznie musimy zdobyć tylko 200 pkt aby mieć złoty status _thumbsup:

Prościej nie było nigdy ;) myślę, że każdy jest w stanie dać radę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat