Przejdź do forum
Sprzedaż HM2 a regu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sprzedaż HM2 a regulamin PS

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
431 Wyświetlenia
MinosTutor
PokerStrategist

Dzień dobry!

W chwili obecnej posiadam HM2 small stakes, jednak chciałbym przejść na PT4. Czy mogę założyć na forum wątek dotyczący bezpośrednio sprzedaży HM2? Albo chociaż wymiany na PT4 lub cokolwiek innego?

W jakim dziale powinienem założyć taki wątek?

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Witaj MinosTutor,

Na forum PokerStrategy.com jest zakaz handlu. Spowodowany jest on m.in. łamaniem regulaminu przez osoby, które zamieszczały w nim swoje oferty. Nie robimy wyjątków od tej reguły.

Licencji Hold'em Managera nie możesz sprzedać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
MinosTutor Autor wątku
MinosTutor
PokerStrategist

Ok, dzięki za info.

Mogę wystawić na olx itp. (chociaż na razie na olx zablokowali moje ogłoszenie :f_ugly: i czekam na wyjaśnienie), a na forum podać link?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Wstawienie linka do aukcji nie różni się od umieszczenia oferty bezpośrednio na forum. Polecam zapoznać się z https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=217641

Odpowiedz
Cytat
MinosTutor Autor wątku
MinosTutor
PokerStrategist

Gdzieś widziałem, że podpowiadałeś, by wystawić taką ofertę na olx, gumtree itp. Oto odpowiedź olx (piszę tak na zaś, może ktoś kiedyś znajdzie...)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Napisane przez MinosTutor
Gdzieś widziałem, że podpowiadałeś, by wystawić taką ofertę na olx, gumtree itp.

Napisane przez Skibcio
Licencji Hold'em Managera nie możesz sprzedać.

Owszem podawałem czasem informacje o możliwości sprzedaży na olx/allegro, ale dotyczyło to komputerów, ubrań, książek itp.

Odpowiedz
Cytat
MinosTutor Autor wątku
MinosTutor
PokerStrategist

Fakt, sorry, sprawdziłem jeden wątek, który wydawało mi się, że był o hm2, ale był o czymś innym :f_drink:
Dzięki za wszelką pomoc.

Odpowiedz
Cytat