Przejdź do forum
Specjalna oferta PT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Specjalna oferta PT4 lub HM Small Stakes

11 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
914 Wyświetlenia
phelippePL
Poker Player

Cześć wszystkim,

dostałem maila o specjalnej ofercie dla wybranych graczy, wszedłem w link i mam możliwość po założeniu konta na Tiger Poker i Net Bet otrzymania Poker Trackera lub Holdem Managera. Moje pytanie brzmi: czy aby otrzymać licencje muszę wygenerować tam jakiś kapitał, muszę zebrać ileś punktów, czy jak to się odbywa? Najchętniej proszę o odpowiedź kogoś z Poker Strategy, chyba że ktoś jest obeznany w tym temacie.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
Edited212
PokerStrategist

Już było w tematach o pokerroomach i ich promocjach. Jeśli nigdzie nie jest napisane, że coś trzeba wygenerować, to nie trzeba tego robić. Wystarczy spełnić warunki, które są opisane.

Odpowiedz
Cytat
phelippePL Autor wątku
phelippePL
Poker Player

No dobra, ale jak zostanie mi przyznana licencja? Na maila?

Odpowiedz
Cytat
Redwinee
PokerStrategist

Tak, dostaniesz maila od supportu HM/PT z licencją small stakes. Przerabiałem ten temat :)

Odpowiedz
Cytat
phelippePL Autor wątku
phelippePL
Poker Player

Przyjmij zapro

Odpowiedz
Cytat
Qskaa
Elite Grinder

phelippePL mam pytanie również wysłałem zapro

Odpowiedz
Cytat
phelippePL Autor wątku
phelippePL
Poker Player

No wal już śmiało

Odpowiedz
Cytat
Edited212
PokerStrategist

Czy do podpięcia konta do PS muszę się rejestrować przez klienta gry, czy mogę to równie dobrze zrobić na ich stronie? Pytanie może głupie, ale jedyny powód dla którego tam zakładam konto to ta promocja i głupio by było to spieprzyć. (tak maila dostałem). Dzięki.

Odpowiedz
Cytat
phelippePL Autor wątku
phelippePL
Poker Player

Rejestruj się dokładnie tak jak opisują kroki danej rejestracji na PokerStrategy. Wszystko rób po kolei jak tam pisze i czekaj na podpięcie.

Odpowiedz
Cytat
Edited212
PokerStrategist

No ta. Tylko że przez klienta nie mogę się zarejestrować bo mi captcha pisze o nieaktualnej przeglądarce (której nie mam). Jak wchodzę na stronę netbeta wszystko jest ok. I nie wiem czy się rejestrować czy nie, może chodzi tylko o to żeby ten kod PS1500 0ppodać przy rejestracji?

Odpowiedz
Cytat
phelippePL Autor wątku
phelippePL
Poker Player

Wiesz co, też chciałem na net becie to robić, le zrezygnowałem z tego samego powodu. Na tigerze masz znacznie sprawniej wszystko, lecz gtrzeba trochę więcej poświęcić gotówki.

Odpowiedz
Cytat