Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SP z Bet365

3 Posty
2 Użytkownicy
1 Reakcje
405 Wyświetlenia
imfar
Oldschool Grinder

Cześć,
Założyłem konto przez PS, gram, nie dostaję SP. Piszę ticket do support, pytają o nick, odpowiadam. Pytają o to kiedy zacząłem grać, odpowiadam. Dostaję info, że nie ma mnie w raporcie od roomu, a ze względu na daty powinienem już tam być, no i żebym pisał do Bet365. Napisałem. Okazuje się, że moje konto jest trackowane, ale więcej informacji mi nie udzielą i żebym sobie pisał do affiliate...

Moje pytanie brzmi: Czy ktoś mógłby się tym zająć i ustalić czy moje konto jest podpięte czy nie? Jeżeli jest, to dlaczego nie dostaję SP? Jeżeli nie jest, to dlaczego?

Pozdrawiam
imfar

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Faktycznie trochę ta komunikacja wyszła "dziwnie". Widzę jednak, że Twój problem został już przekazany do odpowiedniego działu.

Niestety takie problemy mogą być rozwiązane tylko za pomocą supportu :( Wiadomość na forum nie przyspieszy tego procesu.

Powodzenia imfar.

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar
Oldschool Grinder

Nie tylko komunikacja jest "dziwna". Cała sytuacja jest "dziwna". Support PokerStrategy zachowuje się trochę jakby łaskę robił, że łaskawie odezwie się do Bet365. Oni natomiast raz piszą, że odezwą się do PokerStrategy, raz że popychają iPoker do rozwiązania problemu, a SP jak nie było, tak nie ma.
Miałem nadzieję, że jak napiszę na forum, to może Marta czy Miraż coś podziałają.

Odpowiedz
Cytat