Przejdź do forum
SNG - gdzie budować...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SNG - gdzie budować rolla ?

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
467 Wyświetlenia

Moje pytanie jest proste:

Docelowo chciałbym grać 180turbo i MTT. Co opłaca się bardziej zarówno pod względem finansowym jak i edukacyjnym: wspinaczka po kolejnych limitach na STT turbo, micro 45turbo czy może coś jeszcze innego ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
kylsonn1
Elite Grinder

zależy od rolla

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

130 $

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

ja polecam granie sitów za 1,5$ 18osobowych turbo na takim rollu. wiem, że na strategy jest bardzo kompetentny trener w tej odmianie - MarioAK bodajże, jest trochę produkcji wideo. na początek chyba dobra odmiana, mało wariancyjna

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki wielkie. Większość produkcji sng micro już obejrzałem. Wiesz może jaka jest zasadnicza różnica w podejściu do gry 9 a 18 osobowych, poza oczywistościami jak inna struktura wypłat i więcej miejsc płatnych ?

Odpowiedz
Cytat
MarioAK
PokerStrategist

Napisane przez kylsonn1
ja polecam granie sitów za 1,5$ 18osobowych turbo na takim rollu. wiem, że na strategy jest bardzo kompetentny trener w tej odmianie - MarioAK bodajże, jest trochę produkcji wideo. na początek chyba dobra odmiana, mało wariancyjna

Dzięki kylsonn1:) Ja jednak wolałbym rozpoczynać swoją przygodę z sng od stt ponieważ 18tki są bardziej złożone niż turnieje jednostołowe i są też bardziej swingowe co dla poczatkującego gracza może być problemem. Później mamy do wyboru albo przechodzimy na 18tki albo 45tki i docelowo 180tki i mtt.

Odpowiedz
Cytat