Przejdź do forum
skrill konto pln cz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

skrill konto pln czy $

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
347 Wyświetlenia
Lakieusz
PokerStrategist

Witam mam konto skriil $ co będzie lepsze zamknąć i otworzyć nowe w pln czy korzystać z$ bo chodzi mi o to że$ będzie mnie troszke kosztowało wpłaty no bo tak chce wpłacić 700 pln muszę to zrobić kartą mam ją w pln co daje 14pln za wpłate 2% i21 za przewalutowanie ze pln na$3%co daje 700zl-35=665 podzielić na4 co daje jakieś166$ na koncie skrill czy coś żle licze jak tak to poprawcie z tym że potem nie bende płaći za przewalutowanie przy wypłatach ze p* czy bede bo już nie wiem a i jaką karte do konta powinno sie taką samą jak konto czyli w$ ale mieszkam w polsce to czy wezme w $ do konta czy pln pod kraj i tak bede płaciłza przewalutowanie tak no i tak jak w tytule konto pln czy $;-) dzięki za ewentualną pomoc pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
wilden19
Oldschool Grinder

a nie zastanawiales sie nad kontem w euro? sam mam takie, i moim zdaniem bardzo korzystna opcja. hajs z pokerstars przewalutowuje jeszcze na roomie bez zadnych oplat na euro, wiec na linii pokerroom-skrill nie mam zadnych oplat. przy wyplacie w bankomacie kurs tez jest spoko, za te 250e zawsze mam w okolicach 1020-1070 zl. no i duzy plus - mozna placic ta karta w wielu europejskich krajach, w ktorych obowiazuje euro, i nie trzeba sie zastanawiac ile nas bedzie kosztowac przewalutowanie. jesli sporo podrozujesz po europie, to imo warto sie zastanowic nad skrillem w E wlasnie

Odpowiedz
Cytat
Lakieusz Autor wątku
Lakieusz
PokerStrategist

dzięki za wariant przemyśle a przy wypłacie ze p* robisz sobie wyplate w euro i nie masz opłat

Odpowiedz
Cytat