Przejdź do forum
Skrill karta jaka w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Skrill karta jaka waluta

6 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
2,037 Wyświetlenia
oceter
PokerStrategist

Siema, krotko i na temat - jaka wybrac walute karty SKRILL jesli konto mam w $ dolarach i chce wyplacic kase z bankomatu ? Wiem ze watkow takich duzo ale w kazdym kazdy co innego pisze albo sa sprzed kilku lat

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
giuseppePK
PokerStrategist

usd

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

Ja posiadam konto i kartę w USD i czas chyba zamienić na PLN. Nie chcę mi się przy każdej transakcji zastanawiać jaki kurs mi wylosowało przy płatności kartą. Czasami jest 3,5 PLN za 1 USD a czasami 3,8. W dodatku SKRILL lubi ostatnio zawyżać transakcje, więc wracam do PLN. Przy wypłacie z roomu będzie jedno przewalutowanie i mam spokój.

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

Napisane przez sphinx100
Ja posiadam konto i kartę w USD i czas chyba zamienić na PLN. Nie chcę mi się przy każdej transakcji zastanawiać jaki kurs mi wylosowało przy płatności kartą. Czasami jest 3,5 PLN za 1 USD a czasami 3,8. W dodatku SKRILL lubi ostatnio zawyżać transakcje, więc wracam do PLN. Przy wypłacie z roomu będzie jedno przewalutowanie i mam spokój.

Nie lepiej wszystko jednorazowo wyłacić??
Po co 10x płacić po różnych kursach??

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

No właśnie chodzi o to, że płacę dużo kartą w sklepach internetowych i w zwykłych a tam kursy bywają rózne. Płacę również dużo poprzez PAYPAL powiązany z kartą po złodziejskim kursie ok 3,7 PLN za 1USD Logcznie jest, że bardziej się opłaca mieć tą walutę konta w której się robi więcej transakcji, więc jak dla mnie PLN jest lepszą opcją.

Odpowiedz
Cytat
oceter Autor wątku
oceter
PokerStrategist

A jak wezme karte w PLN to nie bedzie lepiej bo wtedy tylko skrill przewalutuje - maja chyba dobre kursy ?

Odpowiedz
Cytat