Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] second chance?

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
664 Wyświetlenia
win
win

kiedys przeczytalem ze mozna otrzymac drugi raz 50$ w przypadku stracenia wszystkieg. i niestety stalo sie, po niecaleym roku mojej gry. doszedlem do 150$ grajac limit, a pozniej zaczalem grac sng. i powoli kasa topniala... wiec jak wyglada obecnie sytuacja z ta druga szansa?

4 odpowiedzi
awq
awq

Witaj
Z tego co Ja sie orientuje to raczej nie bedzie mozliwe..a wielu byloby chetnych :)

Qsypal

Witaj

Wielu graczy, którzy teraz grają na wysokich limitach, przegrało swój kapitał. Oni nie prosili o drugą szansę, lecz skorzystali z promocji Powiedz Przyjacielowi, za którą możesz zgarnąć dużo większe pieniądze :)

Pozdrawiam

mysle ze powinno byc inaczej , kolejny kapital startowy powinien byc dla graczy ktorzy dobrze sie spisali za pierwszym razem tzn. zarobili dla PS troche kasy poniewaz oni rokuja pozytywnie w przeciwienstwie do tych ktorzy stracili wszystko za pierwszym razem (statystycznie) ...byloby by to korzystne rozwiazanie dla obydwu stron poniewaz gracz ktory by otrzymal kolejny raz kapital moglby go pomnozyc na innej platformie jednoczesnie zarabiajac kase dla PS...z punktu widzenia firmy wedlug mnie bezcelowe byloby dawanie kapitalu osobie ktora juz raz go zdazyla przegrac...PS to nie jest organizacja charytatywna tylko firma nastawiona na zysk...qsypal przestan odradzac wszystkim mozliwosc ubiegania sie ponownie o kapital startowy , jaki ty masz interes w tym zeby nikt ponownie nie dostal??

Qsypal

krejzlol napisał
qsypal przestan odradzac wszystkim mozliwosc ubiegania sie ponownie o kapital startowy , jaki ty masz interes w tym zeby nikt ponownie nie dostal??

Dlaczego dalej próbujesz wałkować temat, który notabene jest już zamknięty? Nie ma drugiej szansy, jedyny sposób aby dostać od PokerStrategy dodatkowy kapitał, to skorzystanie z promocji TaF, lub zagranie we freerollu na Titanie. Proszę o zaprzestanie zakładania takich tematów.

A co do mojej postawy- nie odradzam, a uprzejmie informuję, że takiej możliwości nie ma. W końcu na tym moja praca polega, aby utrzymać ład na forum i nie dopuścić do sytuacji, że zaroi się tu od podobnych tematów.

Dziękuję.