Siemanko, wszystkim piszę odnośnie notatek o graczach. Ale na sam początek opiszę wam w skrócie na jakim roomie gram na jakich stawkach oraz jaką strategią. Więc room (PP) limit NL2 i strategia MSS. Zacznę może od tego że gram beż żadnych programów wspomagających mowa tutaj oczywiście o HM i PT bo na razie po prostu nie stać mnie na takie rarytasy a co do wersji próbnych nie wiem czy jest sens pobierać a później robić uninstall. Bo raz wydaje mi się ze na razie za małe limity gram i mam nadzieję ze poradzę sobie beż nich a dwa nadal jestem na etapie poznawania pokera itd. Z programów takich które używam i są mi niezbędne są Equilab i SideKick naprawdę bardzo mi pomagają. I teraz zacznę, od mojego problemu mianowicie jak wy na samym początku swoich karier bez HM i PT ogarnialiście temat tzn robiliście notatki o graczach co dokładnie opisywaliście czy ile razy folduje,Calluje,raisuje itd na co mam zwracać uwagę pod czas sesji żebym mógł wyłapywać graczy na których mogę kolokwialnie mówiąc zarobić. Bo od dłuższego czasu mam tak że dużo tracę na gostkach którzy mnie limpują i dziwnym trafem zawsze dostaje
Sesje mam rożne dodam raz na plusie raz na minusie itd ale chciał bym ruszyć dalej i wydaje mi się że bez notatek ciężko.
Prosił bym o wasze rady jak wy z tym fantem się uporaliście i zaczynaliście zjadać swoje ofiary. Jeżeli macie na komputerze zachowane jakieś notatki które sami robiliście o graczach z waszych potyczek lub nie wiem jakieś programy itp to prosił bym o podawanie linków w tym poście z góry serdecznie dziękuje.
Pzdr GoodLuck321