Przejdź do forum
Quiz i kapital star...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Quiz i kapital startowy

15 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,459 Wyświetlenia
pzareba
PokerStrategist

Czy jak 5 razy oblałem quiz , to rozumiem ze w oczach PS jestem idiota pokerowym i nie mam zadnych szans na jakikolwiek kapitał darmowy ??

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi

nauka _p:

Odpowiedz
Cytat
pzareba Autor wątku
pzareba
PokerStrategist

od ostatniego quizu to mineło ze 2 lata więc jestem sporo mądrzejszy :)

Odpowiedz
Cytat
pzareba Autor wątku
pzareba
PokerStrategist

widzę, że miałem rację bo nawet nikt z "góry" nie raczy mi odpowiedziec, to chyba czas wypisać sie z olewajacej mnie społeczności

Odpowiedz
Cytat
nikoafc
Oldschool Grinder

Napisane przez pzareba
widzę, że miałem rację bo nawet nikt z "góry" nie raczy mi odpowiedziec, to chyba czas wypisać sie z olewajacej mnie społeczności

to nie mc donald nikt nie obsluzy cie w 5minut wiec zegnamy :D

Odpowiedz
Cytat

Witam,

warunkiem otrzymania kapitału startowego jest zdanie quizu. Jeśli nie to udało się, to niestety nie otrzymasz kapitału.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam . Postanowiłam nie zaśmiecać forum kolejnym wątkiem więc podepnę się tutaj . Chodzi o Quiz i kapitał początkowy . Zdałam quiz za pierwszym razem ( z pomocą męża w nieznacznym stopniu 2 pytania ) reszta była prosta i czytelna . Po zdaniu poproszono mnie o przesłanie skanów dokumentu , przesłałam . A teraz co ?????? Przesłano mi odpowiedz że nie otrzymam kapitału startowego , bez wytłumaczenia dlaczego . Może dlatego że gram z mężem na tym samym ID , może dlatego że zdałam za pierwszym razem , może że zakreśliłam na dowodzie serie i numer oraz część nr.pesel , ale to są moje prywatne dane . Jeżeli jest jakiś moderator lub administrator który może mi wyjaśnić co jest ?? To że gramy z mężem na jednym komputerze to chyba nie wyklucza mnie z udziału w tym quizie ??Jeżeli była bym nieuczciwa i chciałam bym oszukać to zalogowała bym się na innym IP , wtedy bym dostała ?? Nie chodzi mi tutaj o kapitał , ale o uczciwość z dwóch stron , mojej i portalu , nic nie pisało o tym aby nie logować się z tego samego numeru przed zdaniem quizu i weryfikacją .

Mam nadzieję że uzyskam odpowiedz .

Pozdrawiam Marta

Odpowiedz
Cytat
Woburn
PokerStrategist

Ja moge Ci odpowiedziec jak bylo na Betfair, gdzie wymienilem pare maili z supportem aby mi zaakceptowali dowod, jednak zgodnie z ich regulami to nic nie moglo byc zasloniete z dowodu. Nic nie pomagaly teksty, ze to nie jest im potrzebne i dane o ktore prosza sa widoczne. Ale to bylo pol roku temu (okolo) i nic sie nie stalo przykrego dla mnie :), wiec jestem zadowolony.
A odnosnie tego samego ID, to poczytaj na forum. Gdzies jest watek, ale w skrocie z tego co pamietam, to nie powinno byc problemu. Na mtt jest male prawdopodobienstwo ze traficie na siebie. Jesli gracie na maloosobowych stolach to moze byc nie fair i support moze pociagnac za sznurki. Jednak wspolne ID nie jest powodem do skreslania od razu. Ale poczytaj forum, tam jest dokladniej opisane, a ja nie chce wprowadzac w blad, bo moge sie mylic.

Odpowiedz
Cytat
Soulspicious
PokerStrategist

zakreśliłam na dowodzie serie i numer oraz część nr.pesel , ale to są moje prywatne dane .

Myślę, że właśnie dlatego nie przydzieli Ci kapitału startowego. Masz rację to SĄ Twoje prywatne dane, ale niestety nie możesz niczego zakreślić na dowodze. ;)

Napisz do nich jeszcze raz i wyślij skan dowodu bez zakreślania danych. ;)

Odpowiedz
Cytat

Tak , tylko jaką mam pewność że moje dane osobowe takie jak nr.dowodu i pesel nie zostaną wykorzystane do innych celów czyt.nielegalnych . Dosyć dużo się ostatnio zdarza kradzieży danych osobowych , a taki " złodziej " jeżeli posiada te dane to może sobie wyrobić dowód osobisty z moimi danymi i wykorzystać go do np. kredytu , który ja będe musiała spłacać . Taka polityka chyba wydaje mi się trochę nielegalna . A przecież do otrzymania kapitału początkowego jest wymagane potwierdzenie wieku i miejsca zamieszkania , nic nie pisze o tym aby przesłać pełno wartościowy dokument .

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj Ruda21

Postaram się to w miarę zwięźle wytłumaczyć :)

PokerStrategy.com nigdy nie wykorzysta Twojego dokumentu tożsamości do innych celów, niż weryfikacja Twojej tożsamości. Możesz przeczytać nasz model biznesowy i przyjrzeć się bliżej, na jakiej zasadzie działamy. Jeśli chodzi o nieprzyznanie Ci kapitału startowego, to na pewno nie ma to związku z jednym IP, o którym wcześniej wspomniałaś. Niestety wszystko co robimy opiera się na procedurach bezpieczeństwa (i w oparciu o nie działamy) i nie możemy zdradzić, dlaczego kapitał nie został przyznany (jak się pewnie domyślasz, zdradzenie procedur byłoby instrukcją, jak je złamać).

Pamiętaj, że 50 $ kapitału startowego to tylko "łatwiejszy start" - w dalszym ciągu możesz korzystać z naszej strony i wszystkich dóbr, jakie oferujemy. Przejrzyj nasze bonusy od pierwszej wpłaty i skorzystaj z ofert.

Sama napisałaś, że Twój mąż też gra, więc on z pewnością rozumie i Ci wytłumaczy, że można wiele się nauczyć z PokerStrategy.com i z pewnością warto wpłacić własne pieniądze i zacząć swoją pokerową przygodę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Wszystko rozumie , tylko chodzi mi tutaj bardziej o samą regułę , chciałam udowodnić że startując z Waszym kapitałem można zrobić dużo . Jeżeli podczas przesyłania danych było by napisane że nie należy ingerować w skany to nie było by problemu . Mąż mi mówił że mam przesłać całość , ale to są jednak moje dane poufne . Zdziwiło mnie to bo na innym portalu poproszono mnie również o przesłanie skanów dla potwierdzenia wieku i danych , tam również zakryłam te dane i nie było żadnego problemu . No ale jak to się mówi " co kraj to obyczaj " :) :)
Teraz jedynie mąż się śmieje że go nie posłuchałam . Znowu jest górą :) :) :) :)

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

:)

Możesz zawsze wysłać ticket do naszego supportu i zapytać, czy masz przesłać jeszcze raz skany, jednak nie gwarantuje, że to coś da. Niestety tutaj na forum niewiele możemy zrobić :)

Zawsze pozostaje wpłacenie własnej gotówki i skorzystanie z bonusów.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

podepnę się pod temat
czy istnieje możliwość weryfikacji wyników testu ?
Wydawało by się że test jest banalny ja jednak nie mogę go przejść pomimo pełnej koncentracji. Już trochę przyświrowałem ostatnim razem bo przecież pytania banalne, odpowiedzi wydawało by się na 100 % trafne, kumpel na karku dla pewności i kolejny ZONK !
Miałem wątpliwość lekką przy jednym pytaniu !! hmmm zbyt małym wiedzą czy jakiś misklick bo już sam nie wiem

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Weryfikacja wyników następuje po zdaniu quizu - jeśli pytasz o to, czy możesz wkleić pytania i porównać na forum, to niestety nie ma takiej możliwości.

Wszystkie odpowiedzi na pytania dostępne są w naszych artykułach - pamiętaj również, że w czasie zdawania quizu możesz mieć otwarte artykuły i na bieżąco z nich korzystać.

Przestudiuj jeszcze raz artykuły i podejdź ponownie - na pewno się uda _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat