Witam, jak usunąć topic z listy ulubionych?
Cześć xTcWarMaster.
Dokładnie tak jak napisał Yasiu7 (podziękował :fdrink) pod każdą nazwą tematu na liście ulubionych wątków jest link "Odsubskrybuj" dzięki któremu możesz dany temat usunąć z powyższej listy.
Pozdrawiam
Hej xTcWarMaster,
nic dodać, nic ująć, zrób, jak pisze Yasiu7, a listw Twoich ulubionych wątków skróci się o jeden.
Pozdrawiam.
Właśnie tego tematu szukałem ale chodzi mi o odsubsykrybowanie wszystkich tematów. Tzn chcę żeby pojawiały się żółte koperty jeśli ktoś napisze nowego posta ale nie chcę żeby info przychodziło na mejla. Czy da się to zaznaczyć gdzieś w opcjach jako zbiorową opcję? Wrzucam po kilka rozdań dziennie i mam później zapchanego mejla tymi powiadomieniami...
Hej Witcher1990,
jeśli już abonujesz jakiś wątek, to musisz go ręcznie usunąć z listy.
Sprawdź w ustawieniach, czy czasem nie masz włączonego automatycznego wysyłania maila po napisaniu postu w każdym wątku, w którym sam pisałeś. Prawdopodobnie to będzie przyczyną, że otrzymujesz masę maili.
Sprawdź w:
Twój profil -> Edytuj ustawienia -> Czy automatycznie uruchomić powiadomienie e-mailem?
Pozdrawiam.
Na pewno pomoże, bo ja nie mam aktywowanej tej opcji i nie otrzymuję powiadomień.
Jeśli jednak okaże się, że nadal otrzymujesz powiadomienia, to daj znać.
Pozdrawiam.
Powiadomień już nie otrzymuję ale teraz zakładając nowy temat nie widzę go w ulubionych:(
Na razie dodałem całe forum NL5 SH do ulubionych ale to chyba nie to...
Hej Witcher1990,
z tego co wiem, żeby mieć w ulubionych każdy założony przez siebie temat, musisz każdy z nich dodać do ulubionych ręcznie. Wtedy będziesz widział na bieżąco, czy ktoś odpisał. Przykładowo, jeśli to jest wrzucone rozdanie do oceny to je też musisz dodać osobno.
Pozdrawiam.
Witam ponownie,
wszystko działało automatycznie, bo miałeś włączona opcję informowania o nowym wpisie w wątkach, w których się wypowiedziałeś. Napisałeś, że opcję tą wyłączyłeś, to teraz musisz ręcznie abonować wątki z rozdaniami.
Pozdrawiam.
Ok co do tej kwestii wszystko jasne
Natomiast mam problem z Firewallem u siebie w akademiku dlatego nie działa mi titan poker ale też materiały szkoleniowe z działu trening. Włączając trening wyświetla mi się to okienko jednak nic na nim nie wyskakuje poza błędem połączenia.
można to jakoś obejść?
Próbowałem proxy ale może niezbyt skutecznie?
Wiem też że streaming z tych treningów można też obejrzeć na innych stronach chyba twitch lub coś podobnego? Ale nie wiem skąd zdobyć linka do tego konkretnego treningu a być może tam będzie działać prawidłowo?
Hej Witcher1990,
nagrania z treningów możesz obejrzeć pod poniższym linkiem:
-> http://www.twitch.tv/pokerstrategy_pl
A co do firewalla w akademiku, to sam nic nie wskórasz. Może zaprosisz admina do naszej społeczności, to zrozumie Twoją bolączkę i wówczas sam zniesie restrykcje.
Pozdrawiam
Hej Witcher1990,
po prawej stronie masz tam ramkę z chatem. Możesz u góry przełączyć na videos, a potem kliknąć po prostu More Videos.
Pozdrawiam.
Daj znać, czy teraz możesz znaleźć interesujące Cię treningi. A jeśli nie, to podaj, jakich szukasz.
Pozdrawiam.
Ok tp wygląda na to, że to też nie działa przez firewall bo jest napis loading chanell data i nic się nie dzieje.