Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pytanie

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
340 Wyświetlenia

mam pytanie
zalozylem konto i na poczatku byl bodajze wybór pomiedzy fixed limit, no limit i czyms tam jeszcze, wybralem fixed limit i zalozmy jesli wygral bede mial juz ten kapital startowy 50 dolcow to na pokerstars bede mogl grac na no limit?

i jeszcze jedno pytanie, czy jelsi rozwiaze quiz moge od razu nie wybierac platformy do gry i wybrac w pozniejszym okresie?

6 odpowiedzi

jak w to grac?

bMh
bMh
Oldschool Grinder

Oczywiscie ze bedziesz mogl grac no limit. Pamietaj jednak aby wczesniej zapoznac sie z odpowiednimi artykulami.

Platforme mozesz sobie wybrac pozniej. Spokojnie przeanalizuj sobie ktora najbardziej Ci odpowiada. Bylo juz kilka tematow dotyczacych tego ktora platforma jest najlepsza na start. I mimo ze bardzo nie lubie Party Poker (osobista opinia) to nadal uwazam ze jako platforma startowa jest najlepsza pod wzgledem ilosci stolow, poziomu graczy i latwoscia w wyrabianiu bonusu.

Odnosnie 2 postu. Ty na pewno masz skonczone 18 lat?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

co do 2 posta tez czuc mi niepelnoletnoscia ;)

dizekuje za ospowiedz na powyzsze pytanie

zastanawia mnie jedna rzecz, bo mozliwe ze nie doczytalem tego lub mialem problem ze znalezniem informacji o rangach typu basic, brąz itd

jak otrzymac range brąz i wyzsze rangi, jakie sa kryteria?

kaczuba
Oldschool Grinder

Status brązowy otrzymasz po otrzymaniu kapitału startowego, zresztą możesz o wszystkim przeczytać tutaj.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie wiem dlaczego ale ten link przenosi mnie do strony glownej

xBLAZOx
Poker Player