Przejdź do forum
Pytania,pytania,pyt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pytania,pytania,pytania

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
286 Wyświetlenia
chrumchrum
PokerStrategist

Cześć.Mam nadzieję,że pomożecie mi rozwiać wątpliwości które mnie nurtują :)
Założyłem konto na pokerStrategy,uzyskałem bonus na starsach i go niestety w żenujących okolicznościach straciłem.Udało mi się jednak uzyskać środki na innym pokerroomie(FTP), nie pochodzące od pokerStratedży dat kom, i tu pytanie: czy mogę uczystniczyć w życiu forum(konkretnie mam na myśli założenie bloga,wstawianie rąk do oceny itp)?Wiem,że pytanie trochę głupie,ale bardziej mi chodzi o tego bloga i ocenę rąk - chciałbym nie powtarzać błędów z początków mojej przygody z pokerem i rozwijać swoje umiejętności.Planuję oczywiście powrócić w odpowiedniej chwili na p* i dalej nabijac strategy point by uzyskać następne poziomy wtajemniczenia i pewnego dnia przybić piątkę z Durrrem.Poza tym całkiem fajne to forum i czuję,że mógłbym się tu zaaklimatyzować :D
Z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam.

2 odpowiedzi
magda25uk
Oldschool Grinder

Hej!
Oczywiscie, ze mozesz uczestniczyc w "zyciu" forum, a to czy nabijasz punkty czy tez nie ma znaczenie tylko w niektorych czesciach forum, gdzie dostep maja tylko uzytkownicy z odpowiednim statusem.

Dzial blogow jest dostepny od brazu, zakladam, ze grasz mikrolimity, wiec dzial oceny rak mikro rowniez jest od brazu i mozesz z niego korzystac.
Powodzenia przy stolach _thumbsup:

Oczywiście, że możesz uczestniczyć w życiu forumowym i wstawiać ręce do oceny. Fakt, że nie grasz za oferowany przez nas kapitał startowy nie przekreśla Twoich możliwości podnoszenia umiejętności pokerowych dzięki uczestnictwu w dyskusjach na forum.
Mamy wielu użytkowników na forum, którzy maja sytuację podobną do Twojej.