Przejdź do forum
Punkty vpp na poker...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Punkty vpp na pokerstrategy

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
338 Wyświetlenia

Witam! Mam pytanie odnośnie przypisania roomu p* do pokerstrategy. Przy gejestracji jako bonus wybrałem inny room i go przypisałem, a po wpisaniu nicka z p* w sekcji "opcje profilu", wyskakuje komunikat: Nie otrzymaliśmy jeszcze żadnej informacji o StrategyPoints na tym koncie pokerowym, ale nie ma powodu do obaw - w niektórych przypadkach aktualizacja może zająć do 7 dni. Wiem, że formalnie czekać trzeba do 7 dni, jednak wolę spytać, czy wszystko w porządku, bo już czekam ze 3 dni jakoś.. pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Varrancomando
Elite Grinder

Aby poprawnie podpiąć konto Pokerstars pod PS.COM zakładając konto powinienneś w rubryce Marketing Code wpisać hasło 'strategy-pl', a dopiero po poprawnym założeniu konta na stronie pokerstrategy podać wybrany nick... Jeżeli nie wykonałeś pierwszego kroku to twoje konto nie zostało podpięte i właściwie nic z tym nie można zrobić

EDIT

No i oczywiście nie ma znaczenia na jaki room zostały przelane twoje bonusowe dolary. Pod swoje konto możesz podpiąć dowolną liczbę roomów, które nawiązały współpracę z PS.COM, ale musisz pamiętać o dopełnieniu wszystkich formalności

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj gonzeq1993,

Pytania na temat PokerStars pojawiają się bardzo często.

Samo wpisanie Twojej nazwy użytkownika nie spowoduje, że będziesz otrzymywać StrategyPoints za grę na tym poker roomie.

Twoje konto na PokerStars będzie przypisane do PokerStrategy.com tylko w przypadku jeśli zarejestrowałeś je według naszych instrukcji, tzn. poprzez pobranie oprogramowania z naszej strony i podanie kodu marketingowego strategy-pl. Jeśli nie zrobiłeś tego podczas rejestracji na PokerStars to niestety Twoje konto nie jest powiązane z naszą szkołą.