Gram na platformie pokerstars, zakładajac konto na pokerstrategy ustawiłem główna gre na Partypoker - gdzie grajac zdobywałem punkty.
Co mam zrobic zeby zdobywac punkty grajac na pokerstar, musze utworzyc nowe konto ?
A gdy utworze konto na powiedzmy FullTilPoker z podanym kodem to trzeba cos jescze weryfikować ?
Witam, jeżeli na P* posiadasz konto na real money wtedy nie ma możliwości uśnięcia tego konta i założenia nowego za pośrednictwem PS. Odnośnie weryfikacji na FTP jest ona wymagana przy dokonywania pierwszej wypłaty z konta. Jeżeli zdecydujesz się założyć konto na FTP za pośrednictwem PS proszę zapoznaj się najpierw z instrukcją pod tym linkiem https://polska.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/download Jak masz jeszcze jakieś pytania pisz śmiało. Pozdrawiam.
Ok założyłem konto na FullTilt , zobaczymy po pierwszej wpłacie.
Jeszcze jedno pytanko. Jak najlepiej przezucic srodki z pokerstars na FullTilt lub PartyPoker ??
probuje zrobic depozyt przez moneybookers ale po ustawieniu kwoty loguje sie na serwis moneybookers i dupa ?? Co dalej nie kumać bazy pomozcie!
Napewno masz odpowiednią ilość środków na moneybookers ? możesz masz konto w złotówkach i źle obliczyłeś kwotę ?
jest juz ok brakowało srodków dzieki
Pierwsze wrazenia dziwne z nowego srodowiska pokera hmm zobaczymy jak sie tu gra, poczatki trudne ciezko wycisnac kase same Pass i Pass.