Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przypisanie Konta

16 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,487 Wyświetlenia

Witam!!!
Chcialem zapytać czy jest możliwość przypisania konta z PP do POKERSTRATEGY choc nie bylo to konto zakladane przez PS ?
Poniewaz dokonalem tam depozytu i chcialbym je przypisac do PS i zarabiać te punkciki..oraz otrzymywac coraz to nowsze materiały.
Prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam,
jakubjan19

15 odpowiedzi
rootpl
Oldschool Grinder

Nie. Nie ma takiej możliwości.
Pozdro

Thorek
Oldschool Grinder

Witaj jakubjan19.

Jeśli zakładałeś konto z innego affiliate to niestety na 100% nie ma możliwości przypisania konta z PP do PokerStrategy.com. Jeśli natomiast zarejestrowałeś się tam sam z siebie to możesz spróbować napisać mail do supportu PartyPoker, aczkolwiek szanse są też na to niewielkie.

Pozdrawiam.

szoker22
PokerStrategist

Witam chcialem sie podlaczyc do tematu i zapytac czy jesli zakladalem konto przez PS a moją platforma pocatkowa byl full tilt to moge zarabiac punkty grajac rowniez na pokestarsie ? pozdrawiam

Szoker.

Punkty otrzymujesz tylko za grę na platformach, na których konta zakładałeś poprzez PokerStrategy. Na innych platformach punktów nie otrzymasz i nic na to nie poradzisz.
-------------
Założyłeś konto na FTP poprzez PokerStrategy - dostajesz punkty
Założyłeś konto na PokerStars przez PokerStrategy - dostajesz punkty

Założyłeś konto na FTP NIE poprzez Pokerstrategy - nie dostajesz punktów
Założyłeś konto na PokerSTars NIE poprzez PokerStrategy - nie dostajesz punktów.
-------------
Ot cała filozofia

Pozdrawiam serdecznie.

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez szoker22
Witam chcialem sie podlaczyc do tematu i zapytac czy jesli zakladalem konto przez PS a moją platforma pocatkowa byl full tilt to moge zarabiac punkty grajac rowniez na pokestarsie ? pozdrawiam

Witaj

Jest dokładnie tak, jak wytłumaczył to Yarpengeralt. Każdą platformę musisz przypisać z osobna. To, że przypisałeś FTP sprawia, że tylko tam będziesz zdobywał punkty. Jeśli chciałbyś zbierać je na PokerStars, to również tę platformę musisz przypisać (jeśli już masz tam konto, niestety nie jesteśmy w stanie jej przypisać do nas).

Pozdrawiam

vandixxx
Elite Grinder

Z czego wynikają takie ograniczenia?

Kiedyś kumpel zaprosił mnie na FTP i tam założyłem konto. Potem inny kumpel polecił mi PokerStrategy.com no i się zapisałem.
Skorzystałem z promocji bonusy startowego $50 i nie mając wyjścia wybrałem PP. Jednak kompletnie PP mi się nie podoba.
Wynika z tego, że aby mieć dostęp do "wyższych" materiałów na PS muszę na siłę męczyć się z punktami na PP?

Czy nie ma innej opcji aby rosnąć na wyższe statusy?

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Nie ma niestety możliwości dopisania już istniejącego konta. Czemu? Bo nie stoi w interesie roomów dzielić się wyrabianym przez Ciebie rake, nie ma w tym zaskakującego.

Pozdrawiam

vandixxx
Elite Grinder

Jasne, że nic zaskakującego. I nie chodzi mi nawet o rake bo nie mam nigdzie żadnego RB. Jak zaczynałem to nie wiedziałem, że coś takiego jest nawet.

Jedyne o co mi chodziło to możliwość rozwijania statusów na PS by móc czytać kolejne artykuły/filmy korzystając z FTP a nie PP... :/

To poker roomy mają taką politykę nie PS.com. Pisz do supportu poker roomów. P* po mejlu są skłonni przypisywać zaś PP i FTP są nie ugięte ; P. FTP nawet mi zaproponowało innego affilate. PP się wypięło i powiedziało won ; P

vandixxx
Elite Grinder

FTP powiedzialo nie ma szans.
Do kitu, nie trawie PP ktore przypisalem przez PStrategy.
Czyli do banie z RB i rozwijaniem statusów :(

imfar
Oldschool Grinder

Napisane przez NaTTanael
(...) P* po mejlu są skłonni przypisywać (...)

Źródło ?( Byłby to pierwszy przypadek o jakim słyszałem w takiej sytuacji...

A tak poza tym, to też kiedyś myślałem tak jak wy. Narzekałem, że starsów nie mogę podpiąć, pisałem nawet w tej sprawie do ich supportu. Oczywiście nie udało się. Teraz jak mógłbym przypisać konto do P* nawet bym z tego nie skorzystał (pomijając promocję na SP). SRSLY jest tyle roomów, że nie wiem w czym problem.

Źródło? Te forum ma zna takie przypadki? Ba nawet mi tak zrobili ; ) FTP nieugięte a PP odrazu powiedziało goń się ; P

imgoingtomirage
PokerStrategist

SRSLY jest tyle roomów, że nie wiem w czym problem.

Jak grasz cashe to tak, ale jak grasz sng albo mtt to jest to problem bo po za FTP, P* i PP nie ma innych roomów z taką ofertą i takimi majorsami.

Napisane przez NaTTanael

Źródło? Te forum ma zna takie przypadki? Ba nawet mi tak zrobili ; ) FTP nieugięte a PP odrazu powiedziało goń się ; P

Również słyszałem o przypadkach, w których Party Poker przypisywał do nas istniejące już konta.

Warto jest spróbować napisać do ich supportu, a nuż się uda.

Pozdrawiam

Tak jak Jakub mówi pisać do supporta ; ) A nuż może się uda ; )