Przejdź do forum
przeskoczyc status ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] przeskoczyc status braz :)

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,029 Wyświetlenia

hej, mam taki problem.

Z niewiadomych mi jeszcze powodow po zdaniu quizu nie mozna mi przelac pieniedzy na konto party poker, support z pp nie odpowiada na maile, moze w koncu tam zadzwonie ale na razie gleboko ich mam :)
Z tego powodu nie dostalem statusu braz (mimo zdanego quizu).
Gram wiec na titanie (zarejestrowalem sie z kodem ps i wpisalem dane konta na ps) i na pewno juz wygenerowalem ponad 25$ rake (wiem od supportu) a wiec 100 poker strategy points. Czy w takim wypadku dostane od razu status srebro i dostep do braz oraz srebro ? Bardzo mi na tym zalezy. Z gory dzieki za szybka odpowiedz.

5 odpowiedzi
44kajtush
PokerStrategist

Jeżeli w ostatnim miesiącu zdobyłeś odpowiednią ilość PP, TP od razu twój status zostanie zaktualizowany na 'srebro'.

Poker Strategy ma aktualizacje średnio co 2 tygodnie. Więc przy pierwszej aktualizacji powinieneś od razu mieć status 'srebro'...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Super. Mozna wiedziec na kiedy jest zaplanowana najblizsza aktualizacja bo nie moge sie doczekac a z powodu braku statusu braz nie moge brac udzialu w szkoleniach ? i jeszcze takie pytanko, czy gdzies na stronie moge zobaczyc ile aktualnie mam punktow i jaki mam status ?

Pozdrawiam

Na stronie głownej pojawia sie wszystkie informacje.
Aktualizacje przewaznie sa robione w czwartki.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hmmm, nic sie nie zmienilo. Nie bylo aktualizacji czy zostalem jakos przeoczony i pisac ticketa ?

Poczytalbym te sekcje braz i srebro (punktow powinienem miec dosc) bo wychodze na swoje ale czuje ze wiele zakladow mi ucieka.

Pozdrawiam

44kajtush
PokerStrategist

Proszę o cierpliwość, lada dzień będzie aktualizacja. Nie zależy ona od nas więc proszę się nie bulwersować...