Przejdź do forum
Proszę o pomoc - MT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Proszę o pomoc - MTT

9 Posty
8 Użytkownicy
1 Reakcje
1,004 Wyświetlenia

Witam

Od jakiegoś roku , prawie każdą niedzielę gram Sunday Storma, jednak mój największy sukces to wygranie +/- 50$ :f_frown: Z tego też powodu napisałem do supportu pokerstars aby zablokowali mi dostęp do pokera do 10 maja 2018. Postanowiłem również że od teraz czas który poświęcałem na grę wykorzystam na naukę gry MTT. Tak więc proszę was o materiały, które pomogły Wam najbardziej, opanować sztukę grania MTT. Mój obecny poziom to wygrywający gracz cash NL10 6 max.

Z góry bardzo mocno dziękuje i liczę na waszą pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
przemek9422
Poker Player

~ 50 turniejów w rok, solidna próbka xD

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87
PokerStrategist

Siemano.

W dziale =5&language[0]=pl&content_type=0&game_type=8&table_size=0"]video znajdziesz kilka dobrych materiałów. Szczególnie zwrócìłbym uwagę na produkcje Wombata i Majkelx23. Dodatkowo możesz wstąpić na trening live jednego z naszych trenerów MTT. W środę odbędzie się sesja.

Odpowiedz
Cytat
PinkClaw
Legacy Member

A jak będziesz trenował, jeżeli zablokowałeś sobie dostęp do pokera??

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez retrograde87
Siemano.

W dziale =5&language[0]=pl&content_type=0&game_type=8&table_size=0"]video znajdziesz kilka dobrych materiałów. Szczególnie zwrócìłbym uwagę na produkcje Wombata i Majkelx23. Dodatkowo możesz wstąpić na trening live jednego z naszych trenerów MTT. W środę odbędzie się sesja.

Dzięki wielkie , na pewno przejrzę wszystkie dostępne materiały, a na trening również postaram się zawitać :)

Napisane przez PinkClaw
A jak będziesz trenował, jeżeli zablokowałeś sobie dostęp do pokera??

Nie będę trenował , obecnie chcę się skupić tylko na teorii. Na praktykę przyjdzie czas :)

Odpowiedz
Cytat
pokcat
PokerStrategist

Nie będę trenował , obecnie chcę się skupić tylko na teorii. Na praktykę przyjdzie czas :)

Szanuję to :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
Musake85
Legacy Member

Teoretycznie to jestem zajebistym bokserem,bo od 20 lat ogladam kazda wazniejsza gale na swiecie,praktycznie natomiast wybilby mi z glowy boks pierwszy lepszy amator praktykujacy rok.
Pomysl o tym:-)

Odpowiedz
Cytat
newguy124
Legacy Member

Teoria owszem, można się na niej skupić bo to podstawa każdej nauki natomiast każdy z nas wie, że najszybciej do głowy wchodzi teoria poparta przykładem =)

Odpowiedz
Cytat

Chociaz na wirtualnych poklikaj. Nauczysz sie cierpliwosci :P

Odpowiedz
Cytat