Przejdź do forum
promocja przyjaciel...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] promocja przyjacielska

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
821 Wyświetlenia
bigniusia
Poker Player

Witam

Moj przyjaciel zarejestrowal sie po 17 maja.

Dostal bonus do Mansion Poker,ugral 12 strategy points,ale ja w stanie moejgo konta mam 0 dolarow.Czemu?

Jest moim pierwszym zwerbowanym przyjacielem,w czasie trwania promocji Letnie Szalenstwo,wiec chyba powinienem za niego dostac 50 dolarow,bo ugral ponad 5 strategy points?

7 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Pieniądze z "letniego szaleństwa" wypłacane są po zakończeniu całej akcji czyli po 30 czerwca.

Pozdrawiam

damianpat
BlackMember

mam pytanie, czy żeby skorzystać z promocji trzeba zaprosić aż 10 przyjaciół?

Czy do 10? Jak to wygląda?

MoroP
Oldschool Grinder

Do 10 włącznie masz promocyjnych :) potem kolejni lecą wg zasad programu Powiedz Przyjacielowi.

Dodatkowo, jeśli zaprosisz minimum 5 to weźmiesz udział w losowaniu 11 nagród po 1100$.

Ale możesz też zaprosić jednego i będzie się on liczył do Letniego Szaleństwa

damianpat
BlackMember

super;)czyli wystarczy zaprosić jednego i ma się 50$?

Zaspamowałem dwa fora dyskusyjne, wysłałem wiadomości wszystkim znajomym na naszje klasie i studentixie czyli jakims 20 osobom:)wiem, mało

i zmusiłem 3 przyjaciół do zarejestrowania się dzisiaj...

Oj boję się, że nasza firma będzie stratna na tym, przecież te 5pkt bardzo łatwo ugrać

robforum
Oldschool Grinder

Mam pytanie ,czy istnieje jakaś możliwość sprawdzenia ilu ma się już zaproszonych przyjaciół ?
Nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji.
Jeśli nie ma, to myślę ,że to byłoby coś fajnego,widzieć ile mają już wyrobionych punktów.
Zamierzam umieścić baner na swojej prywatnej stronie , chciałbym zobaczyć, jak jest skuteczny.

Po prawej stronie w zakładce HOME masz "Powiedz Przyjacielowi" tam interesujące Cię info znajdziesz.

robforum
Oldschool Grinder

Dzięki wieslaw, pojawiło mi się interesujące mnie okienko po zwerbowaniu pierwszego przyjaciela :)